برترين ها/ گريل چيکن پنه يک نوع پاستاي ايتاليايي متفاوت و خوشمزه است که طرز تهيه آن را آورده ايم. چي لازم دارم: پاستا (مدادي شکل(پنه)) ۱ بسته پنير چدار ۴ ورق سير ۲ حبه رب گوجه ‌فرنگي ۲ قاشق غذا خوري روغن زيتون به مقدار لازم جعفري (ساطوري شده) ۳ قاشق غذا خوري ريحان به مقدار لازم زعفران آب کرده (اختياري) ۲ قاشق سوپ خوري چطور بپزم: ابتدا سينه مرغ را کمي با بيفت کوب يا گوشتکوب بکوبيد و روي آن مقداري نمک و فلفل بپاشيد .سپس روي مرغ مقداري روغن زيتون بريزيد و آن را داخل فر يا روي اجاق کباب کنيد.بعد از پخت ،مرغ را به صورت نازک نازک برش دهيد. داخل تابه مقداري روغن بريزيد ، سيرهاي خرد شده را داخل روغن بريزيد و کمي تفت دهيد سپس رب گوجه فرنگي و نصف ليوان آب را اضافه و مخلوط کنيد ، حرارت را زياد کنيد تا سس به جوش بيايد. پس از به جوش امدن سس حرارت را کم کنيد و پنير چدار ، جعفري و ريحان خرد شده ، نمک ،زعفران و فلفل را اضافه کنيد و هم بزنيد تا سس غليظ شود . پاستا(پنه)را با مقدار مناسبي آب جوش و روغن روي حرارت قرار داده و وقتي نيم پز شد آبکش نماييد(به شيوه متداول و مرسوم).پاستاي آبکش شده را به سس اضافه و مخلوط کنيد سپس در ظرف بکشيد و روي آن را با روغن زيتون و تکه هاي مرغ تزيين کرده و سرو کنيد. ساير نکات: معمولا در ايران پاستا را دوباره دم ميکنند در صورت تمايل يا آن را دوباره دم کنيد يا آنکه کمي بيشتر از حد معمول بجوشانيد و يا بعد از آبکش کردن کمي در روغن زيتون تفت دهيد. اگر امکان کباب کردن مرغ براي شما وجود ندارد آن را ريز کرده و سرخ کنيد يا ابپز کرده و بعد در روغن تفت دهيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در آي گپ https://igap.net/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar