نمناک/
مواد لازم براي سوپ سير اسپانيايي
سوپ سير
روغن زيتون بکر:4 قاشق غذاخوري
سير:يک بوته، پوست کنده
نان تست:4 ورقه
پاپريکا:4 قاشق غذاخوري
پودر زيره سبز:نصف قاشق چاي خوري
تخم مرغ:4 عدد
جعفري ساطوري:2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل سياه:به ميزان لازم
طرز تهيه سوپ سير اسپانيايي
فر را روي 220 درجه سانتي گراد گرم کنيد. روغن را در يک قابلمه روي شعله متوسط داغ کنيد. سيرهاي پوست کنده را در آن سرخ کنيد تا طلايي شوند، سپس از روغن خارج کنيد.
ورقه هاي نان را در همان روغن سرخ کنيد تا برشته شود. آنها را هم از تابه خارج کنيد. يک قاشق غذاخوري پاپريکا را در روغن براي چند ثانيه سرخ کنيد. آب گوشت، زيره و باقي پاپريکا را در قابلمه بريزيد. سيرها را هم له کرده و در آب گوشت بريزيد. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و 20 دقيقه آن را بپزيد.
ورقه هاي نان را خرد کنيد و هر کدام را در يک کاسه نسوز بريزيد. روي آن سوپ بريزيد و در هر کاسه يک تخم مرغ بشکنيد و کاسه ها را 8-7 دقيقه در فر بگذاريد تا تخم مرغ آن ببندد بعد جعفري را روي آن پاشيده و به سرعت سرو کنيد.
نکات
1 - مي توانيد به جاي استفاده از فر،تخم مرغ ها را در قابلمه شکسته و با در بسته 10 دقيقه بپزيد تا تخم مرغ ها ببندد.
2 - در صورت تمايل تخم مرغ ها را هم زده، سپس در سوپ به صورت نواري بريزيد.
3 - اگر از نان چند روز مانده استفاده کنيد کيفيت آن در سوپ بهتر است.
نکات تکميلي در مورد سوپ سير
سوپ سير جزو سوپ ميباشد
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 15 دقيقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقيقه ميباشد .
سوپ سير را مي توانيد در وعده پيش غذا - سرو کنيد .
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 4 نفر مناسب ميباشد .
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار