زندگي آنلاين/
چي لازم دارم:
کره نرم شده 250 گرم
شکر دانه ريز 200 گرم
تخممرغ 5 عدد
اسانس وانيل 1 قاشق چايخوري
آرد 300 گرم
بيکينگپودر 2 قاشق چايخوري
نمک 1 پينچ
خامه قنادي فرم گرفته حدود 500 گرم
توت فرنگي خرد کرده به ميزان لازم
شکلات رنده کرده به ميزان لازم
چطور بپزم:
فر را با دماي 160 درجه سانتيگراد گرم کنيد و دو قالب را به قطر 25 سانتيمتر چرب نمائيد و کف و ديوارهاش را با کاغذ روغني بپوشانيد.
آنگاه کره و شکر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يکدست شود و بعد تخممرغها را يکي يکي به آن بيفزائيد و مخلوط کنيد.
سپس وانيل را اضافه کنيد و مخلوط الک کرده آرد، بيکينگپودر و نمک را درون مايه بريزيد و هم بزنيد.
حالا مايه فراهم کرده را بطور مساوي در قالبها بريزيد و کيک را به مدت تقريبي 45 دقيقه تا يک ساعت در فر بپزيد
اکنون صبر کنيد تا کيکها خنک شوند و بعد هر کدام را از ارتفاع به دو قسمت مساوي برش دهيد.
آنگاه روي هر لايه کيک قدري خامه بماليد و توتفرنگي بگذاريد.
سپس اندکي شکلات روي کيک رنده کنيد و لايه بعدي کيک را رويش بگذاريد.
به همين ترتيب لايههاي کيک را روي هم قرار دهيد و رو و اطراف کيک را نيز با خامه بپوشانيد.
اينک روي کيک را با توتفرنگي بيارائيد و در صورت دلخواه، کيک را با ويفر کاغذي خوراکي بپوشانيد.
حالا کيک را براي پذيرائي در ظرف زيبا و مناسبي قرار دهيد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار