غذاي اصلي/ دلمه سيب زميني، سالم و مقوي
آخرين خبر/ مواد اوليه : براي 2 نفر فلفل به ميزان لازم نمک به ميزان لازم سيب زمينى 4 عدد (درشت و گرد) گوشت 200 گرم (چرخ شده) جعفري 2 قاشق غذاخوري (ساطوري شده) پياز 1 عدد رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري پنير به ميزان لازم (پيتزا،موزارلا يا پارمزان) زعفران به ميزان لازم (اختياري) روش تهيه: ابتدا سيب زميني ها را پوست کنده و بشوييد سپس با کارد تميزي حدود يک سوم آن را ببريد( ان را به دو نيمه غير مساوي تقسيم کنيد) و داخل قسمت بزرگتر را با کمک قاشق و کارد خالي کنيد. در ظرف مناسبي پيازها را خرد کرده و در روغن تفت دهيد تا نيمه سرخ شود و ادويه و گوشت چرخکرده را به آن اضافه کرده و خوب تفت هيد تا مواد کاملا سرخ شود.و سپس رب گوجه فرنگي را به مواد اضافه کنيد تا با آنها مخلوط شده و سرخ شود.در انتها جعفري ساطوري شده را به مواد اضافه کرده و پس از کمي تفت دادن مواد را از روي حرارت برداريد. حالا سيب زميني ها را با مواد پر کرده و قسمت کوچکتر را روي سيب زميني قرار دهيد و آنها را در ظرف مناسبي بچينيد و تا حد ممکن فاصله کمتري بين دلمه ها باقي بگذاريد (اگر فاصله زياد باشد ممکن است دلمه ها وا بروند) .در ظرف کوچکي مقداري روغن را داغ کرده و رب را در روغن کاملا سرخ کنيد.و مقداري آبجوش به آن اضافه کنيد تا قل بخورد.سپس سس را به آرامي روي دلمه ها بريزيد و اجازه دهيد مواد با حرارت ملايم بپزد. در 5دقيقه انتهاي پخت پنير پيتزا يا موزارلا يا پارمزان را روي دلمه ها رنده کنيد. نکات: 1) اگر فاصله بين دلمه ها زياد باشد ممکن است آنها وا رفته و يا پاره شوند پس تا جاي ممکن آنها را در کنار هم بچينيد. 2) ميتوانيد به مايع سس کمي زرشک و گرد ليمو اضافه کنيد تا خوشمزه تر شود. 3)اگر ميتوانيد به جاي رب داخل کوفته ها از زعفران استفاده کنيد تا غذاي شما خوشمزه تر شود. 4)در صورت تمايل دلمه ها را بعد از پر کردن داخل فر بپزيد. 5)ميتوانيد هر سيب زميني را نصف کرده و مواد را داخل آنها بريزيد. 6)در صورت تمايل به جاي جعفري از پيازچه استفاده کنيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar