آخرين خبر/
چي لازم دارم:
2 قاشق غذاخوري روغن
1 عدد پياز سفيد، خرد شده
2 عدد فلفل دلمهاي سبز، خرد شده
750 گرم گوشت چرخ کرده گاو
2 قاشق غذاخوري سس ورسترشاير
3 حبه سير، خرد شده
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
1 پيمانه آب گوشت
500 گرم پاستا پنه، پخته شده
1 و نيم پيمانه پنير چدار، رنده شده
1 پيمانه پنير موتزارلا، رنده شده
پيازچه، خرد شده (براي تزيين)
چطور بپزم:
1. در يک ماهيتابه بزرگ روي حرارت بين ملايم و زياد، روغن را گرم کرده و پياز و فلفل دلمهايهاي خرد شده را تا زماني که نرم شوند، سرخ ميکنيم. بعد وسط ماهيتابه را خالي کرده و گوشت چرخ کرده را در آن ميريزيم.
2. گوشت چرخ کرده را با استفاده از يک قاشق چوبي هم زده، خرد کرده و تا زماني که به رنگ قهوهاي دربيايد، سرخ ميکنيم. سپس سير، سس ورسترشاير، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و به مدت 2 دقيقه يا تا زماني که عطر سير بلند شود، ميپزيم.
3. در اين مرحله آب گوشت را اضافه کرده و تا زماني که مخلوط به جوش بيايد، ميپزيم. درب ماهيتابه را گذاشته و اجازه ميدهيم به مدت 5 الي 6 دقيقه به آرامي بپزد تا آب اضافي آن بخار شود. در آخر پاستا پنه پخته شده، پنير چدار و پنير موتزارلا را به مخلوط اضافه کرده و هم ميزنيم تا پنيرها کاملا آب شوند.
4. با پيازچه خرد شده تزيين و سرو کنيد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار