آخرين خبر/ چي لازم دارم: 2 قاشق غذاخوري روغن 1 عدد پياز سفيد، خرد شده 2 عدد فلفل دلمه‌اي سبز، خرد شده 750 گرم گوشت چرخ کرده گاو 2 قاشق غذاخوري سس ورسترشاير 3 حبه سير، خرد شده نمک به مقدار لازم فلفل به مقدار لازم 1 پيمانه آب گوشت 500 گرم پاستا پنه، پخته شده 1 و نيم پيمانه پنير چدار، رنده شده 1 پيمانه پنير موتزارلا، رنده شده پيازچه، خرد شده (براي تزيين) چطور بپزم: 1. در يک ماهي‌تابه بزرگ روي حرارت بين ملايم و زياد، روغن را گرم کرده و پياز و فلفل دلمه‌اي‌هاي خرد شده را تا زماني که نرم شوند، سرخ مي‌کنيم. بعد وسط ماهي‌تابه را خالي کرده و گوشت چرخ کرده را در آن مي‌ريزيم. 2. گوشت چرخ کرده را با استفاده از يک قاشق چوبي هم زده، خرد کرده و تا زماني که به رنگ قهوه‌اي دربيايد، سرخ مي‌کنيم. سپس سير، سس ورسترشاير، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کرده و به مدت 2 دقيقه يا تا زماني که عطر سير بلند شود، مي‌پزيم. 3. در اين مرحله آب گوشت را اضافه کرده و تا زماني که مخلوط به جوش بيايد، مي‌پزيم. درب ماهي‌تابه را گذاشته و اجازه مي‌دهيم به مدت 5 الي 6 دقيقه به آرامي بپزد تا آب اضافي آن بخار شود. در آخر پاستا پنه پخته شده، پنير چدار و پنير موتزارلا را به مخلوط اضافه کرده و هم مي‌زنيم تا پنيرها کاملا آب شوند. 4. با پيازچه خرد شده تزيين و سرو کنيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar