نماد آخرین خبر

ميز اردور/ طرز تهيه «تارت‌هاي مينياتوري»

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
ميز اردور/ طرز تهيه «تارت‌هاي مينياتوري»
آخرين خبر/ چي لازم دارم: آب يخ 1/4 پيمانه پودر قند 3 قاشق غذاخوري نمک 1/3 قاشق چايخوري وانيل 1/5 قاشق چايخوري آرد سفيد قنادي 350 گرم مارگارين 160 گرم زرده تخم مرغ 2 عدد مغز بادام و گردوي تازه و پوست گرفته به مقدار لازم پودر پسته به مقدار لازم مارگارين 100 گرم روغن جامد 2 قاشق غذاخوري آرد سبوس دار 200 گرم شکر 50 گرم چطوري درست کنم: آرد، پودر قند، نمک و مارگارين منجمد را داخل ظرف غذاساز ريخته، دستگاه را روشن نماييد تا مخلوط مانند خرده نان شود. وانيل را به زرده‌ها اضافه کرده آن را نيز مخلوط کنيد. خمير را داخل کاسه ريخته، آب يخ را به آن اضافه کرده آن را ورز دهيد تا خمير حالت يک‌دست پيدا کند. خمير را حدود 20 دقيقه داخل يخچال استارحت دهيد. خمير را مابين دو قطعه نايلون به ضخامت يک و نيم ميلي‌متر پهن کنيد سپس با قالب گرد برش زده،‌ آن‌ها را داخل قالب‌ها گذاشته روي آن‌ها نايلون انداخته با قالب ديگر روي خمير فشار وارد نماييد تا اضافات خمير گرفته شود. قالب‌ها را داخل سيني فر گذاشته خمير تارتلت‌ها را به مدت 20 دقيقه درون فر از پيش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد بپزيد تا طلايي شوند. سپس آن‌ها را از قالب در آورده بگذاريد خنک شوند. براي تهيه ماية مياني مارگارين و روغن را يک‌جا مذاب کرده،‌ آرد را به آن اضافه کرده،‌ روي حرارت ملايم کاملاً‌ هم بزنيد تا آرد سرخ شود،‌ در انتها شکر را اضافه کرده، حرارت را خاموش کنيد. ماية آماده شده (برشتوک) را داخل نان‌هاي آماده شده،‌ ريخته،‌ کمي مکث کنيد تا کمي خودش را بگيرد. سپس روي آن پودر پسته بپاشيد و با مغزها تزيين کنيد. نکته: 1- هيچ نيازي به چرب کردن قالب‌هاي تارت نيست. 2- تارتلت‌ها را مي‌توانيد يک هفته قبل نيز آماده کرده، کنار بگذاريد. 3- براي تزيين بيشتر مي‌توانيد شکر را کارامل کنيد. روي کل تارتلت‌ها را با خطوطي از شکر مذاب تزيين کنيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره