آخرين خبر/ چي لازم دارم:
گوشت قلم 500 گرم
پياز سرخ شده 2 عدد
سير رنده شده 1 قاشق چايخوري
زنجبيل تازه رندهشده 1/2 قاشق چايخوري
اسفناج 1 کيلوگرم
شويد 250 گرم
نمک،فلفل قرمز، فلفل سياه و زردچوبه به مقدار لازم
چطوري درست کنم:
گوشت قلم يا بي استخوان را به تکه هاي درشت برش دهيد. پياز را سرخ کرده قبل از آن که طلايي شود، زردچوبه، سير و زنجبيل را اضافه کرده کمي تفت دهيد. پس از آن گوشت را اضافه کنيد و بعد از هم زدن بگذاريد آب آن تبخير شود. سپس گوشت را کمي تفت داده آب جوش را اضافه کرده بگذاريد تا بپزد پس از پختن گوشت اسفناج و شبت خرد شده را به آن اضافه کرده در قابلمه را بگذاريد تا اسفناج نيز بپزد پس از پختن اسفناج، فلفل، نمک اضافه کرده حرارت را کم کنيد تا خورش جا بيفتد. اکنون مي توانيد خورش را در ظرف مناسبي سرو کنيد. اين خورش همراه با نان و يا برنج خورده ميشود.
بازار