نماد آخرین خبر

ميز اردور/ طرز تهيه ترشي باميه

منبع
برترين ها
بروزرسانی
ميز اردور/ طرز تهيه ترشي باميه
برترين ها/ مواد لازم باميه: 900 گرم دانه فلفل سياه: 12 عدد دانه خردل: 2 قاشق سوپ خوري ادويه دلخواه: به مقدار لازم سير: 4 حبه فلفل قرمز: 4 عدد شبت: 50 گرم آب: 2 پيمانه سرکه: يک و يک دوم پيمانه نمک: 2 قاشق سوپ خوري طرز تهيه شيشه هاي ترشي را شسته و حدود 10 دقيقه در آب بجوشانيد و خشک کنيد. دانه هاي فلفل فلفل، دانه خردل، ادويه، سير، فلفل قرمز و شبت را در شيشه هاي ترشي قرار دهيد. باميه ها را شسته و ساقه هاي آنها را جدا کنيد. آب، سرکه و نمک را در ظرف مناسبي روي حرارت به جوش آوريد. پس از جوشيدن باميه ها را اضافه کنيد و حرارت را کم کنيد تا کمي نرم شوند. سپس باميه ها را به شيشه هاي ترشي انتقال داده و مخلوط آب و سرکه را روي آنها بريزيد. درب ظرف ها را محکم ببنديد. آنها را به مدت 2 هفته در محلي خنک و تاريک قرار دهيد تا ترشي جا بيفتد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره