برترين ها/ مواد لازم
باميه: 900 گرم
دانه فلفل سياه: 12 عدد
دانه خردل: 2 قاشق سوپ خوري
ادويه دلخواه: به مقدار لازم
سير: 4 حبه
فلفل قرمز: 4 عدد
شبت: 50 گرم
آب: 2 پيمانه
سرکه: يک و يک دوم پيمانه
نمک: 2 قاشق سوپ خوري
طرز تهيه
شيشه هاي ترشي را شسته و حدود 10 دقيقه در آب بجوشانيد و خشک کنيد. دانه هاي فلفل فلفل، دانه خردل، ادويه، سير، فلفل قرمز و شبت را در شيشه هاي ترشي قرار دهيد. باميه ها را شسته و ساقه هاي آنها را جدا کنيد.
آب، سرکه و نمک را در ظرف مناسبي روي حرارت به جوش آوريد. پس از جوشيدن باميه ها را اضافه کنيد و حرارت را کم کنيد تا کمي نرم شوند. سپس باميه ها را به شيشه هاي ترشي انتقال داده و مخلوط آب و سرکه را روي آنها بريزيد. درب ظرف ها را محکم ببنديد. آنها را به مدت 2 هفته در محلي خنک و تاريک قرار دهيد تا ترشي جا بيفتد.
بازار