مجله آشپزي مثبت/ 5 عدد تخم مرغ را با 10 قاشق سوپخوري شير خوب هم بزنيد تا کاملا کف کند کمي نمک و فلفل داخل تخم مرغ ها بريزيد.200 گرم قارچ را به صورت لايه اي خرد کنيد و در تابه اي آن را کمي تفت دهيد.حالا تابه اي بزرگ برداريد و دو قاشق غذا خوري روغن مايع در آن بريزيد و روي شعله قرار دهيد تا کاملا داغ شود.
مايه شير و تخم مرغ را در تابه بريزيد و درب آن را بگذاريد.يک فنجان مارچوبه ريز شده را با قارچ و نمک و فلفل مخلوط کنيد و به تخم مرغ ها اضافه کنيد.بعد از سه دقيقه املت شما آماده است.صبحانه شما آماده سرو است.
بازار