نماد آخرین خبر

ميز اردور/ روش تهيه ترشي ليته کيوي

منبع
ساناز ساينا
بروزرسانی
ميز اردور/ روش تهيه ترشي ليته کيوي
ساناز ساينا/ ترشي ليته کيوي مزه اي بين ترش و شيرين داره و اصلا تيز نيست. اين ترشي براي افرادي مناسبه که رابطه خوبي با ترشيجات و خوراکي هاي تند ندارن. البته روش هاي زيادي براي تهيه ترشي با کيوي وجود داره. چي لازم دارم: کيوي 2 کيلو گرم نمک 2 ق س ( 28 گرم ) سرکه به مقدار لازم تخم گشنيز پودر شده 1 ق س ( 6 گرم ) چه جوري درست ميشه: کيوي را شسته , پوست آنرا بگيريد و به وسيله چنگال آنها را کاملا له کنيد تا به صورت پوره درآيد ؛ سپس در ظرفي ريخته , نمک را به آن اضافه کنيد , روي آنرا با سرکه بپوشانيد و به مدت 15 دقيقه روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد , تخم گشنيز را به آن اضافه کرده و مخلوط کنيد . پس از آن در شيشه بريزيد و درآنرا محکم ببنديد . نکته : اگر کيوي را در مخلوط کن بريزيد , هسته هاي کيوي خرد و تند مي شود . پيشنهاد : در تهيه ليته کيوي ميتوانيد از دو عدد سيب خرد شده , دو عدد به خرد شده نيز استفاده کنيد و همزمان با پوره کيوي , در ظرف مخصوص ترشي بريزيد . ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره