ساناز ساينا/ ترشي ليته کيوي مزه اي بين ترش و شيرين داره و اصلا تيز نيست. اين ترشي براي افرادي مناسبه که رابطه خوبي با ترشيجات و خوراکي هاي تند ندارن. البته روش هاي زيادي براي تهيه ترشي با کيوي وجود داره.
چي لازم دارم:
کيوي 2 کيلو گرم
نمک 2 ق س ( 28 گرم )
سرکه به مقدار لازم
تخم گشنيز پودر شده 1 ق س ( 6 گرم )
چه جوري درست ميشه:
کيوي را شسته , پوست آنرا بگيريد و به وسيله چنگال آنها را کاملا له کنيد تا به صورت پوره درآيد ؛
سپس در ظرفي ريخته , نمک را به آن اضافه کنيد ,
روي آنرا با سرکه بپوشانيد و به مدت 15 دقيقه روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد ,
تخم گشنيز را به آن اضافه کرده و مخلوط کنيد . پس از آن در شيشه بريزيد و درآنرا محکم ببنديد .
نکته :
اگر کيوي را در مخلوط کن بريزيد , هسته هاي کيوي خرد و تند مي شود .
پيشنهاد :
در تهيه ليته کيوي ميتوانيد از دو عدد سيب خرد شده , دو عدد به خرد شده نيز استفاده کنيد و همزمان با پوره کيوي , در ظرف مخصوص ترشي بريزيد .
بازار