خراسان/
چي لازم دارم:
سينه مرغ پخته - 2 عدد
کلم بروکلي - يک ليوان
هويج - يک عدد
تخم مرغ - يک عدد
پنير رنده شده - 2 قاشق غذاخوري
آرد - به مقدار لازم
پودر سوخاري - به مقدار لازم
چطور بپزم:
داخل قابلمهاي آب و نمک بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد سپس کلم بروکليها را داخل آب جوش بريزيد و پس از 5 دقيقه، آن را با آب سرد، آبکشي کنيد.
کلم بروکليهاي جوشيده ، سينه مرغ پخته ، هويج خرد شده و پنير رنده شده را داخل مخلوط کن بريزيد و هم بزنيد تا به شکل خميري نرم شود (ميتوانيد دو بار چرخ کنيد) سپس به آن نمک و فلفل بزنيد.
خمير ناگت را يک ساعت داخل يخچال بگذاريد و استراحت دهيد.
تخم مرغ را داخل کاسهاي بريزيد و با چنگال هم بزنيد.
آرد سوخاري و آرد سفيد را داخل ظرفهاي جداگانه اي بريزيد، با دست تکههايي از مايه ناگت را برداريد و به آن شکل دهيد سپس ناگتها را به نوبت در آرد سفيد، تخم مرغ و آرد سوخاري بزنيد.
پس از آماده شدن، ناگتها را داخل سيني فري که قبلا چرب کردهايد، بگذاريد و در فر با دماي 200 درجه سانتي گراد به مدت 15 دقيقه قرار دهيد تا طلايي شود سپس همراه با سس و سالاد سرو کنيد.
نکته:
ميتوانيد ناگتها را در روغن هم سرخ کنيد.
ميتوانيد به مايه ناگت يک تخم مرغ و يک قاشق غذاخوري آرد نخودچي اضافه کنيد تا بافت منسجمتري پيدا کند.
به جاي کلم بروکلي ميتوانيد از قارچ خام استفاده کنيد.
بازار