آخرين خبر/ ابتدا طرز تهيه بيسکويت شارلوت ذکر مي شود و بعد طرز تهيه مواد داخل شارلوت را مي خوانيد.
بيسکويت شارلوت را مي توان به دو طريق تهيه کرد:
روش ۱ـ ته و اطراف قالب گرد مخصوص شارلوت را (از نوع قالب هايي که ديواره آن از ته جدا مي شود) چرب کنيد . به تناسب قالب مقداري بيسکويت ساده قاشقي را با کره آبکرده آغشته نمائيد و اين بيسکويت ها را به صورت کيپ و نزديک هم بچينيد ، ۲ تا ۳ عدد تخم مرغ را مخلوط کنيد و لاي بيسکويت ها بريزيد و قالب را يک ربع تا ۲۰ دقيقه روي پنجره وسط فر قرار دهيد تا بيسکويت کمي برشته شده و به هم بچسبد.
بعد قالب را بيرون بياوريد توجه فرمائيد که با اين عمل يک عدد بيسکويت بزرگ ميان خالي به دست مي آيد که براي پر کردن انواع ميوه ، ژله ، مارمالاد و خامه آماده است ــ بعد از پر کردن بيسکويت بزرگ آنرا با چند عدد بيسکويت کوچک بپوشانيد.
روش ۲ـ طريقه ساده تر بيسکويت شارلوت به اين صورت است که يک عدد کيک اسفنجي هشت تخم مرغي آماده مي کنيم (رجوع شود به قسمت کيک ها) روي کيک را يک دايره برمي داريم به طوري که با اطراف آن حدود ۲ سانتي متر فاصله داشته باشد و داخل کيک را خالي مي کنيم توجه کنيد که ته و اطراف کيک سوراخ نشود و تقريبا به قطر يک سانتيمتر باقي بماند . سپس ۱۰۰ گرم کره را ذوب مي کنيم و به ته و اطراف کيک مي ماليم و کيک را ۱۵ دقيقه تا ۲۰ دقيقه در فر قرار مي دهيم تا کمي برشته شود و بعد داخل آن را با مواد زير پر ميکنيم:
چي لازم دارم:
۱. سيب درختي ۱ کيلو گرم
۲. ژله آماده توت فرنگي يک بسته
۳. ژله بي رنگ يک بسته
نکته : مي توان با آب سيب ژله تهيه کرد
۴. خامه ۳ تا ۴ سير
۵. خلال پسته و بادام ۲ تا ۳ قاشق سوپخوري
۶. کشمش سبز ۲ تا ۳ قاشق سوپخوري
۷. شکر يک پيمانه
چطوري درست کنم:
سيب را پوست مي کنيم و چهار قاچ مي کنيم ، مغز سيب را در مي آوريم و سيب را نازک ورقه مي کنيم ، بعد سيب ورقه شده را در ظرفي مي ريزيم و يک پيمانه شکر و يک پيمانه آب و يکي دو قاشق آبليمو داخل سيب مي ريزيم بعد روي اجاق قرار مي دهيم تا جوش بيايد و کمي نرم بشود ، بعد سيب را در صافي مي ريزيم تا آب گرفته شود ، دو ورقه ژلاتين را خرد مي کنيم و دو تا سه قاشق سوپخوري آب جوش روي آن مي ريزيم ، بعد ظرف ژلاتين را روي بخار آب قرار مي دهيم تا ژلاتين کامل حل شود .
سپس يک پيمانه از آب سيب را با ژلاتين حل شده مخلوط مي کنيم و در جاي خنک مي گذاريم تا ژله کمي بسته شود (با اين عمل احتياج به ژله بي رنگ حاضر نداريم) ژله توت فرنگي را در ظرفي مي ريزيم و ۲ پيمانه آب جوش را به تدريج روي ژله مي ريزيم و به هم ميزنيم تا ژله توت فرنگي نيز در آب جوش حل بشود ، اين ژله را هم در جاي خنکي مي گذاريم تا کمي بسته شود.
خامه را با ۳ تا ۴ قاشق سوپخوري پودر قند و کمي وانيل مخلوط مي کنيم و بهتر اين است که ظرف خامه را بر روي يخ بگذاريد و بزنيد تا خامه سفت شود و فرم بگيرد.
۳ تا ۴ قاشق سوپخوري از خامه و کمي هم از سيب هاي پخته شده را کنار مي گذاريم و ژله سيب و توت فرنگي را که کمي بسته شده به هم مي زنيم و داخل کيک را به اين طريق که يک ورقه ژله توت فرنگي و کمي خامه و کمي خلال پسته و بادام و کشمش روي خامه مي پاشيم و بعد يک ورقه سيب و يک ورقه ژله سيب و باز کمي خامه و کمي خلال پسته و بادام و کشمش روي خامه مي ريزيم و با پشت قاشق صاف مي کنيم ، بايد داخل کيک با اين مواد پر شود بعد در کيک را که بريده کنار گذاشته ايم روي آن قرار مي دهيم و با خامه و مقدار سيبي که کنار گذاشته ايم روي کيک را تزئين مي کنيم و شارلوت را در يخچال قرار مي دهيم تا مواد داخل شارلوت کاملا بسته شود و بهم بچسبد.
بايد توجه داشت که آخرين قسمت ژله را در آخر کار روي خامه داخل کيک مي ريزيم تا در کيک به ژله بچسبد و موقع بريدن از هم جدا نشود.
در صورتي که ژله بي رنگ مصرف کنيم ژله را در دو پيمانه آب جوش حل مي کنيم و مي گذاريم کمي بسته شود بعد به جاي ژله سيب مصرف مي نمائيم.
بازار