آخرين خبر/ چي لازم دارم:
گوشت چرخ کرده200
گرم قارچ500 گرم
پيازيک عدد متوسط
رب گوجه فرنگي يک قاشق غذاخوري
فلفل دلمهيک عدد
متوسط
پنير پيتزايک بسته
پودر آويشن و نمک و زردچوبه به مقدار لازم
چطوري درست کنم:
براي تهيه مواد سمبوسه پيتزا، بايد همه مواد را تفت بدهيم. به اين صورت که در ماهي تابه چند قاشق روغن مي ريزيم و پياز را خرد مي کنيم. کمي که با زردچوبه و روغن تفت خورد، گوشت چرخ کرده را اضافه مي کنيم و تفت مي دهيم.
بهتر اين است که ده دقيقه اي گوشت و پياز روي حرارت ملايم با هم تفت بخورند تا آب گوشت گرفته شود و پخته هم شود. قارچ ها را به شکل دلخواه خرد مي کنيم و به همراه فلفل دلمه نگيني خرد شده، به گوشت و پياز اضافه مي کنيم و تفت مي دهيم.
قارچ ها که گرفته شد و در اصطلاح سبک شد، رب گوجه را در گوشه اي از تابه کمي تفت مي دهيم و با کل مواد مخلوط مي کنيم. نمک و آويشن را هم اضافه مي کنيم. فقط دقت داشته باشيد که آويشن را زياد استفاده نکنيد، چون مقدار بيش از حد آن در غذا تو ذوق مي زند.
طرز پيچيدن سمبوسه :
مواد را که آماده کرديم، نان لواش را به دو قسمت طولي تقسيم مي کنيم و دو مستطيل با طول زياد به دست مي آيد. مواد را در انتهاي نان مستطيل شکل ميz ريزيم و پنير پيتزا را روي مواد مي پاشيم و به شکل مثلثي، از يکي از گوشه ها شروع به پيچيدن سمبوسه مي کنيم. وقتي که پيچيدن سمبوسه ها تموم شد، در تابه اي روغن مي ريزيم و هر دو طرف آن را سرخ مي کنيم.
بازار