آخرين خبر/ مواد لازم :
#مغزگردو
#مغزبادام
پودر #پسته
#پودردارچين
#پودرهل
آب يک ليوان
شکر يک ليوان( با توجه به ذائقتون ميتونيد بيشتر شکر بريزين)
#گلاب يک چهارم ليوان
پودر قند نصف ليوان(در صورت تمايل)
زعفران آب زده غليظ
۱۰۰ گرم کره
يک قاشق غذا خوري عسل
خمير يوفکا مخصوص باقلوا(دقت کنيد حتما بايد مخصوص #باقلوا باشه)
________________
اول از همه مغز #گردو ها و مغز #بادام رو نيم کوب ميکنيم با گوشت کوب،بعد با هم مخلوط ميکنيم و پودر پسته و پودر هل و پودر دارچين رو هم بهش اضافه ميکنيم و باز مخلوط ميکنيم و کاسه رو ميزاريم کنار،
براي #شهد ، آب و #گلاب و شکر و پودر قند و #زعفران رو داخل قابلمه ترکيب ميکنيم و ميزاريم رو شعله تا يکم جوش ريز بزنه بعد از روي گاز برداريد تا حسابي خنک بشه
.
حالا کره رو نيمه ذوب ميکنيم.
با فرچه ميزنيم توي کره و کف و ديواره ي قالبي رو که توش باقلوا ميخواهيم بپزيم رو حسابي چرب ميکنيم و ۷ الي ۸ لايه از خمير يوفکا رو ميزاريم و دوباره روشو کره ميماليم و بازم دوباره خمير و بعد از ۲ طبقه مواد مغزي رو پهن ميکنيم و دوباره لايه ي خمير و کره مالي تا بالا (هرچقد لايه دوس داريد بزاريد ، من توي ۲ طبقه مواد مغزي ريختم ، شما ميتونيد فقط در طبقه وسط بريزيد)
حالا با چاقو به سايز دلخواه برش بزنيد
فر رو از قبل ۱۰ دقيقه گرم کنيد و به مدت ۱۵ دقيقه با درجه دماي ۱۸۰ بزاريد بپزه(من توي اين فاصله که گذاشتم روش طلايي شد)براي شما اگه طلايي نشد ميتونيد مقدار کم گريل کنيد .
وقتي پخت ، شهدمون هم سرد شده حسابي که از شهد روي مواد (حتما گرم باشه) ميريزيم وچند دقيقه صبر مي کنيم تا شهد به همه جاي مواد برسه.
❌موقعه ي استفاده از خمير ها روشو پارچه بکشيد که توي فضاي آزاد زود خشک ميشه.
❌ نکته که شهد حتما بايد خنک باشه
@sadegh_food
بازار