نماد آخرین خبر

طرز تهيه باقلواي ترکي

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرين خبر/ مواد لازم : #مغزگردو #مغزبادام پودر #پسته #پودردارچين #پودرهل آب يک ليوان شکر يک ليوان( با توجه به ذائقتون ميتونيد بيشتر شکر بريزين) #گلاب يک چهارم ليوان پودر قند نصف ليوان(در صورت تمايل) زعفران آب زده غليظ ۱۰۰ گرم کره يک قاشق غذا خوري عسل خمير يوفکا مخصوص باقلوا(دقت کنيد حتما بايد مخصوص #باقلوا باشه) ________________ اول از همه مغز #گردو ها و مغز #بادام رو نيم کوب ميکنيم با گوشت کوب،بعد با هم مخلوط ميکنيم و پودر پسته و پودر هل و پودر دارچين رو هم بهش اضافه ميکنيم و باز مخلوط ميکنيم و کاسه رو ميزاريم کنار، براي #شهد ، آب و #گلاب و شکر و پودر قند و #زعفران رو داخل قابلمه ترکيب ميکنيم و ميزاريم رو شعله تا يکم جوش ريز بزنه بعد از روي گاز برداريد تا حسابي خنک بشه . حالا کره رو نيمه ذوب ميکنيم. با فرچه ميزنيم توي کره و کف و ديواره ي قالبي رو که توش باقلوا ميخواهيم بپزيم رو حسابي چرب ميکنيم و ۷ الي ۸ لايه از خمير يوفکا رو ميزاريم و دوباره روشو کره ميماليم و بازم دوباره خمير و بعد از ۲ طبقه مواد مغزي رو پهن ميکنيم و دوباره لايه ي خمير و کره مالي تا بالا (هرچقد لايه دوس داريد بزاريد ، من توي ۲ طبقه مواد مغزي ريختم ، شما ميتونيد فقط در طبقه وسط بريزيد) حالا با چاقو به سايز دلخواه برش بزنيد فر رو از قبل ۱۰ دقيقه گرم کنيد و به مدت ۱۵ دقيقه با درجه دماي ۱۸۰ بزاريد بپزه(من توي اين فاصله که گذاشتم روش طلايي شد)براي شما اگه طلايي نشد ميتونيد مقدار کم گريل کنيد . وقتي پخت ، شهدمون هم سرد شده حسابي که از شهد روي مواد (حتما گرم باشه) ميريزيم و‌چند دقيقه صبر مي کنيم تا شهد به همه جاي مواد برسه. ❌موقعه ي استفاده از خمير ها روشو پارچه بکشيد که توي فضاي آزاد زود خشک ميشه. ❌ نکته که شهد حتما بايد خنک باشه @sadegh_food ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره