شور و شيرين/
چي لازم دارم:
کمپوت زردآلو 5 عدد
کره ١٠٠ گرم
شکر ١٨٠ گرم
عصارة وانيل ١ قاشق چايخوري
تخم مرغ ٣ عدد متوسط
آرد ٢٠٠ گرم
بيکينگ پودر يک و يک دوم قاشق سوپخوري
نمک يک پينچ
پودر کاکائو ٣٠ گرم
پودر بادام ٢٥ گرم
شير ولرم ٧٠ ميلي ليتر (حدود يکسوم پيمانه سرخالي)
چطور بپزم:
قالب را به قطر 24 سانتيمتر چرب کنيد و آرد بپاشيد و فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم نمائيد.
آنگاه زردآلو هارا از وسط نصف کنيد و در صافي بگذاريد تا سيروپ آن گرفته شود.
سپس کره، شکر و وانيل را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يکدست شود و بعد تخممرغها را يکي يکي بيفزائيد و مخلوط کنيد (هر تخممرغ را حدود يک دقيقه هم بزنيد).
حالا آرد، بيکينگپودر، نمک، پودر کاکائو و پودر بادام را با هم مخلوط کنيد و آن را در دو نوبت همراه با شير، به طور يک در ميان به مايه فراهم کرده بيفزائيد و با همزن برقي بزنيد.
اکنون مايه به دست آمده را در قالب بريزيد و رويش را با پالت صاف کنيد.
آنگاه نيمههاي زردآلو را روي مايه کيک بچينيد و قالب را در فر بگذاريد.
اينک کيک را به مدت تقريبي 50 دقيقه بپزيد و پس از اتمام زمان پخت، براي حصول اطمينان از پخت کامل کيک، يک خلال چوبي در کيک فرو کنيد و چنانچه چيزي از مايه کيک به خلال نچسبيده باشد، کيک آماده است.
يادآوري
براي براق شدن و درخشندگي زردآلوها، ميتوانيد پس از خارج کردن کيک از فر، روي زردآلوها مارمالاد زردآلو بماليد.
بازار