نماد آخرین خبر

شيريني ها/ شيريني مربايي بادام؛ يادآور دوران شيرين کودکي

منبع
اطلاعات
بروزرسانی
شيريني ها/ شيريني مربايي بادام؛ يادآور دوران شيرين کودکي
اطلاعات/ چي لازم دارم: آرد يک پيمانه کره نصف پيمانه پودر قند ۴ر۱ پيمانه وانيل ۴ر۱ قاشق چاي‌خوري نمک ‌۸ر۱ قاشق چاي‌خوري مغز بادام ۳ر۱ پيمانه مربا ۳- ۲ قاشق چاي‌خوري چطور بپزم: فر را روي۱۸۰درجه سانتي گراد گرم کنيد و دست به کار تهيه مواد شيريني شويد. ابتدا پودر قند و کره را با همزن هم بزنيد تا وقتي که کف کند. حالا وانيل را به آن اضافه کنيد.آرد و نمک را مخلوط کرده و کم‌کم به مواد اضافه کنيد تا خوب ترکيب شوند.مغز بادام (يا فندوق) را با اين مواد ترکيب کنيد و روي ظرف را پوشانده، آن را به مدت يک ساعت در يخچال قرار دهيد.پس از آن روي سيني فر، کاغذ مخصوص شيريني‌پزي را قرار دهيد. حالا به اندازه چند توپ کوچک از خمير برداريد، ‌آن‌ها را به فاصله ۵ سانتي‌متر از هم روي کاغذ بچينيد و با دست ضربه آرامي روي آن‌ها بزنيد تا کمي تخت شوند.با انگشت وسط هر کدام از شيريني‌هايک گودال کوچک ايجاد کنيد و درون آن را با مرباي دلخواهتان پر کنيد.شيريني‌ها را به مدت ۱۲ – ۱۰ دقيقه يا تا زماني که طلايي رنگ شوند حرارت دهيد. سپس بيرون آورده و بعد از سرد شدن از کاغذ جدا کنيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره