ايران/ دستور تهيه ترشي ليته بادمجان را از دست ندهيد.
چي لازم دارم:
بادمجان ريز..........500گرم
سرکه...................يک ليوان
سيررنده شده .....يک قاشق
موسير خشک .........100گرم
نمک ............به ميزان لازم فلفل وادويه..... به ميزان لازم
سبزيجات معطر .......8قاشق
رب انار................... 3قاشق
تمر هندي..............150گرم
چه جوري درست ميشه:
بادمجانها را شسته و خشک کنيد بعد با پوست خرد کرده و در سرکه جوشان بريزيد تا بپزيد. بادمجانهاي پخته را در سبد ريخته تا سرکه اضافي آن گرفته شود. سپس آن را در کاسهاي بزرگ ريخته و با گوشتکوب آن له کنيد.
نمک، فلفل قرمز، پونه، نعناع، سير و موسير خرد شده، تخم گشنيز و کمي جوز هندي را کوبيده و به همراه کمي رب انار به بادمجانها اضافه کنيد.
تمر هندي را با کمي سرکه مخلوط کرده تا حل شود. سپس آن را از صافي رد کرده و به مواد اضافه کنيد.
بازار