شور و شيرين/ چي لازم دارم: بادمجان ورقه اي خرد کرده 3 عدد درشت روغن زيتون به ميزان لازم فلفل دلمه اي قرمز کبابي 2 عدد درشت پنير خامه اي 600 گرم سبزيجات معطرخرد کرده (نعنا، گشنيز، ريحان) 3 قاشق سوپخوري ژامبون دودي 3 ورق فيلۀ ماهي قزل آلاي دودي يک عدد چطور بپزم: بادمجان ها را در روغن زيتون سرخ کنيد و کنار بگذاريد. آن گاه قالب لوف به ابعاد 25×10 را سلفون بکشيد و بادمجان و فلفل دلمه اي را يکي در ميان کف قالب بچينيد و نيمي از مخلوط پنير خامه اي و سبزيجات را روي آن بريزيد و صاف کنيد. حالا ورقه هاي ژامبون‌، لايه‌اي از بادمجان، فلفل، فيلۀ ماهي و باقيماندۀ پنير و در نهايت بادمجان و فلفل را بگذاريد و لبه‌هاي سلفون را روي مواد بکشيد و قالب را يک شب در يخچال قرار دهيد. اينک گراتن را از قالب بيرون بياوريد و در ظرف مناسب پذيرائي آن را سرو نمائيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد