شور و شيرين/
چي لازم دارم:
بادمجان ورقه اي خرد کرده 3 عدد درشت
روغن زيتون به ميزان لازم
فلفل دلمه اي قرمز کبابي 2 عدد درشت
پنير خامه اي 600 گرم
سبزيجات معطرخرد کرده (نعنا، گشنيز، ريحان) 3 قاشق سوپخوري
ژامبون دودي 3 ورق
فيلۀ ماهي قزل آلاي دودي يک عدد
چطور بپزم:
بادمجان ها را در روغن زيتون سرخ کنيد و کنار بگذاريد.
آن گاه قالب لوف به ابعاد 25×10 را سلفون بکشيد و بادمجان و فلفل دلمه اي را يکي در ميان کف قالب بچينيد و نيمي از مخلوط پنير خامه اي و سبزيجات را روي آن بريزيد و صاف کنيد.
حالا ورقه هاي ژامبون، لايهاي از بادمجان، فلفل، فيلۀ ماهي و باقيماندۀ پنير و در نهايت بادمجان و فلفل را بگذاريد و لبههاي سلفون را روي مواد بکشيد و قالب را يک شب در يخچال قرار دهيد.
اينک گراتن را از قالب بيرون بياوريد و در ظرف مناسب پذيرائي آن را سرو نمائيد.
بازار