نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ خوراک اسفناج پنيري؛ ساده و خوشمزه

منبع
سوران
بروزرسانی
غذاي اصلي/ خوراک اسفناج پنيري؛ ساده و خوشمزه
سوران/ چي لازم دارم (براي 4 نفر): زعفران (آبکرده و غليظ) 3قاشق غذاخوري کره 2 قاشق سوپخوري پنير پيتزا به ميزان لازم ليمو ترش (عصاره و آب گرفته) 1 عدد کوچک پياز ( خرد شده) پياز 1 عدد کوچک زرده تخم مرغ 3عدد پنير فتا (خرد شده) 3ليوان برگ اسفناج 450 گرم فلفل سياه طبق ذائقه نمک طبق ذائقه چطور بپزم: در ابتداي کار اسفناج را ريز خرد کرده و با مقدار خيلي خيلي کم آب و نمک بخار پز کنيد.روغن را در يک تابه داغ کرده و پياز را در آن سرخ مي کنيم. حال اسفناج ريز شده را نيز افزوده و تا حد ممکن خوب سرخ ميکنيم . ظرفي مناسب را انتخاب کرده و اسفناج سرخ شده را داخل آن ميريزيم. پنير فتا را درشت درشت خرد کرده و روي اسفناج قرار ميدهيم. روي مواد پنير پيتزا ريخته و به مدت 10دقيقه داخل فري که از قبل با دماي 180درجه سانتي گراد داغ شده است قرار ميدهيم. بعد از گذشت زمان ظرف را خارج کرده و روي آن زرده تخم مرغ،زعفران آبکرده و فلفل ميريزيم و مجددا 5دقيقه داخل فر ميپزيم تا طلايي شود. نکات: 1)در صورت تمايل مقداري سير رنده شده هم به خوراک اضافه کنيد. 2)ميتوانيد اين خوراک را به همراه مقداري مرغ پخته شده هم تهيه کنيد. 3)در صورت تمايل به جاي پنير پيتزا هم از پنير فتاي رنده شده استفاده کنيد. 4)در صورت تمايل به جاي پنير فتا از پنير تبريزي استفاده کنيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد