کتاب کاله/ ترکيب مغزهاي خوشمزه با خمير يوفکا و لايهاي از کره و شهد خوشعطر، شيريني خوشمزه و پرطرفداري نيست جز باقلوا! با اين که تهيه اين شيريني به نظرتان سخت ميآيد، اما اگر يکبار باقلواي خانگي درست کنيد مطمئن باشيد باز هم اين کار را انجام خواهيد داد. به خصوص در ايام ماه مبارک رمضان ميتوانيد باقلواي خانگي درست کنيد و سفره افطارتان را شکيلتر کنيد. با طرز تهيه باقلوا شير با ما همراه باشيد.
چي لازم دارم:
1 پيمانه شير کمچرب
2 پيمانه شکر
2 قاشق غذاخوري گلاب
1 پيمانه پودر پسته يا بادام
4 قاشق سوپخوري پودر قند
1 قاشق چايخوري پودر هل
1 تا 2 قاشق سوپخوري گلاب
خمير يوفکاي باقلوا به مقدار لازم
150 گرم کره ذوب شده
چطور بپزم:
ابتدا فر را روي دماي 190 درجه سانتيگراد تنظيم کنيد.
يک قابلمه در اندازه متوسط برداريد و شير را داخل آن بريزيد. قابلمه را روي حرارت قرار دهيد. بعد از کمي داغ شدن، شکر و گلاب را اضافه کنيد. صبر کنيد تا شير به جوش آيد.
داخل يک کاسه ديگر، پودر پسته، پودر قند، پودر هل و گلاب را با هم مخلوط کنيد.
يک عدد خمير يوفکا روي ميز کارتان قرار دهيد و به وسيله قلم آشپزي روي آن را با کره چرب کنيد. يک ورق ديگر خمير روي خمير قرار دهيد و روي آن را هم چرب کنيد. پودر پسته را يک ضلع خمير بريزيد و و خمير را رول کنيد. رول باقلوا را به 4 قسمت تقسيم کنيد. با يوفکاهاي ديگر هم باقلوا درست کنيد و همه باقلواها را داخل يک ظرف بچينيد. روي آنها را با کره به وسيله قلمو چرب کنيد.
قالب را در فر با حرارت 190 درجه سانتيگراد حدود 35 تا 40 دقيقه بپزيد تا طلايي شود. روي باقلوا شهد خنک شده بريزيد و نوش جان کنيد.
بازار