سايت ستاره/ پاستا پنه نوعي پاستاي ايتاليايي به شکل استوانه‌ توخالي است که دو طرف آن به صورت اريب برش خورده و به دو شکل "پنه ليشه" (Lisce Penne) با سطحي صاف و "پنه ريگاته" (Rigate Penne) با سطحي شياردار وجود دارد. پستو نيز نوعي سس ايتاليايي بوده که اصل آن به شهر جنوا در ليگوريا بر مي‌گردد. اين سس سبز رنگ را از ترکيب برگ ريحان تازه با سير له شده، دانه کاج اروپايي، روغن زيتون، پنير پارمزان، نمک و فلفل درست مي‌کنند. پاستا پنه با سس پستو را مي‌توانيد به عنوان يک شام سبک براي مواقعي که وقت کافي براي آشپزي نداريد، مورد استفاده قرار دهيد.

طرز تهيه سس مواد لازم برگ ريحان تازه 2 پيمانه پنير پارمزان 1/2 پيمانه دانه کاج يا دانه خام آفتابگردان 25 عدد مغز گردو 5 عدد سير له شده 5-6 حبه روغن زيتون 1 پيمانه نمک و فلفل به ميزان لازم دستور تهيه برگ ريحان تازه، سير له شده، دانه کاج يا آفتابگردان، مغز گردو، پنير پارمزان، نمک و فلفل را در غذاساز ريخته و آن‌ها را ميکس کنيد تا کاملا له شوند. روغن زيتون را به تدريج به مخلوط فوق اضافه کنيد تا مواد کاملا مخلوط شده و به شکل خميري يکدست درآيند. سس پستو آماده است، آن را کنار گذاشته و مشغول درست کردن پاستا پنه شويد. نکته: در صورتي که دانه کاج در دسترس نداريد به جاي آن مي‌توانيد از مغز خام آفتابگردان يا مغز گردو استفاده کنيد. طرز تهيه پاستا پنه با سس پستو مواد لازم پاستا پنه 150 گرم سس پستو 1 پيمانه پنير پارمزان رنده شده 1/2 پيمانه سرکه 1 قاشق غذاخوري روغن به ميزان لازم نمک به ميزان لازم دستور تهيه يک قابلمه متوسط را تا نيمه آب کرده و روي حرارت قرار دهيد تا آب به جوش آيد. مقداري نمک، روغن و سرکه در آب جوش ريخته و سپس پاستا پنه را به آن اضافه کنيد. پختن پاستا پنه پس از اينکه پاستا پخته و نرم شد، آن را آبکش کرده و مقداري آب سرد روي آن بريزيد تا چسبندگي آن از بين برود. مقداري روغن زيتون در تابه گودي ريخته و پاستاي آبکش شده را به آن اضافه کنيد. سس پستو را روي پاستا ريخته و با هم مخلوط کنيد. مخلوط پاستا و سس پستو را چند دقيقه روي حرارت ملايم تفت دهيد، سپس درب تابه را بسته و اجازه دهيد پاستا روي حرارت ملايم مغز پخت شده و سس به خورد آن رود. پس از ۳-۲ دقيقه حرارت را خاموش کرده و پاستا پنه با سس پستو را در ظرف سرو بکشيد. پنير پارمزان رنده شده را روي پاستا ريخته و آن را با چند عدد برگ ريحان تزيين کنيد. ايجاد تنوع در پاستا پنه با سس پستو ۱. سس آلفردو اگر شما جزو افرادي هستيد که از خوردن سس آلفردو لذت مي‌بريد، نوعي سس پستوي خامه‌اي مي‌تواند براي شما خوشايند باشد. براي درست کردن اين سس: مقداري روغن زيتون را در تابه ريخته و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا گرم شود، سپس سس پستو را به آن اضافه کرده و هم بزنيد. حدود ۱/۴ فنجان خامه غليظ را کم کم به سس پستو اضافه کرده و مرتب هم بزنيد. اگر سس بيش از اندازه غليظ بود، حدود ۳ قاشق غذاخوري آب به آن اضافه کرده و هم بزنيد تا کمي رقيق شود. ۲. اضافه کردن ميگو اگر به خوردن غذا‌هاي دريايي علاقه‌مند هستيد، ۲۰۰ گرم ميگوي پاک کرده و شسته را با يکي دو قاشق غذاخوري روغن زيتون به مدت ۳ دقيقه بر روي حرارت متوسط تفت دهيد تا ميگو پخته و نرم شود، سپس آن را به سس پستو اضافه کرده و با پاستا پنه مخلوط کنيد. ۳. اضافه کردن گوشت مرغ در صورت تمايل مي‌توانيد ۲۰۰ گرم گوشت مرغ را به صورت مکعب‌هاي کوچک برش بزنيد، يکي دو قاشق غذاخوري روغن زيتون در تابه‌اي داغ کرده و سپس قطعات مرغ را به مدت ۶ الي ۷ دقيقه يا تا زماني که نرم و پخته شوند در روغن تفت دهيد. قطعات مرغ را پس از نرم شدن با سس پستو و پاستا مخلوط کنيد. ۴. اضافه کردن کلم بروکلي اگر به خوردن سبزيجات علاقه داريد، ۲ فنجان کلم بروکلي خرد شده را به مدت ۳-۲ دقيقه در روغن زيتون تفت دهيد، سپس آن را با پاستا پنه با سس پستو مخلوط کنيد. ۵. اضافه کردن انواع پروتئين مانند گوشت قرمز به طور کلي براي افزايش کالري پاستا پنه با سس پستو مي‌توانيد هر نوع ماده پروتئيني مانند گوشت قرمز يا ماهي را پس از پختن به سس پستو اضافه کرده و سپس با پاستا مخلوط کنيد. انواع پاستا همه فراورده‌هاي خميري درست شده از آرد گندم هستند که با توجه به شکل و اندازه، به نام‌هاي ماکاروني، اسپاگتي، ورميشل، لازانيا، نودل و ... خوانده مي‌شوند. اين ماده غذايي که جزو کربوهيدرات هاست حاوي مواد معدني، پروتئين و ويتامين بوده و عليرغم انرژي بالايي که دارد، کم چربيست. اين غذا براي کودکاني که از خوردن تخم مرغ امتناع مي‌ورزند، مناسب بوده و مصرف آن به دليل انرژي بالا و زود هضم بودن به ورزشکاران نيز توصيه مي‌شود. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد