آخرين خبر/ مدتهاست که بعضي از دوستان دستور کيک امتحان شده رو ميخواستن. منم دستور کيک اسفنجي متفاوت رو براتون ميزارم که نياز نيست از تعداد زيادي تخم مرغ استفاده کنيد.اين دستور رو چند بار امتحان کردم عاليه .
مواد اصلي
آرد۲ پيمانه
تخم مرغ۳ عدد
شير۳/۴ ليوان
روغن۳/۴ ليوان
بيکينگ پودر۱ قاشق چاي خوري
وانيل۱/۴ قاشق چاي خوري
طرز تهيه
زمان تهيه ۱۰دقيقه
زمان پخت ۶۰دقيقه
۱
ابتدا تخم مرغ رو با شکر اونقدر ميزنيم تا کرم رنگ و کشدار بشه.
۲
حالا شير و.روغن رو افزوده و ميزنيم تا مخلوط بشه.
۳
آرد رو با بيکينگ پودر سه بار الک ميکنيم.
۴
آرد رو در سه مرحله اضافه کرده و با قاشق يا ليسک هم ميزنيم تا مخلوط بشه
۵
در مرحله آخر وانيل را اضافه کرده.غلظت مواد بايد مثل ماست همزده باشه نه سفت باشه و نه شل باشه.
۶
قالب رو چرب کرده و آرد پاشي ميکنيم و.مواد رو در اون ريخته و در فر از قبل گرم شده بمدت يکساعت در دماي ۱۷۰ ميزاريم تا بپزه. نوش جان
ساير نکات کيک اسفنجي 3 تخم مرغي
اين کيک بافت بسيار اسفنجي و سبکي داره و.مناسب خامه کشيه.
ترجيها از قالبهاي گرد و ساده آلومينيوم استفاده کنيد.
بازار