نماد آخرین خبر

ميز اردور/ حلواي شير؛ لطيف و خوشمزه

منبع
روزنامه شهروند
بروزرسانی
ميز اردور/ حلواي شير؛ لطيف و خوشمزه
روزنامه شهروند/ حلواي شير يکي از انواع حلوا‌هاي خوشمزه است که طرز تهيه آن را به صورت مرحله‌به‌مرحله به شما عزيزان آموزش مي‌دهيم. حلوا را مي‌توان به شيوه‌هاي مختلف نظير حلواي آرد و حلواي هويج طبخ کرد. چي لازم دارم: آرد برنج نصف پيمانه گلاب نصف پيمانه شير يک‌ليتر شکر ٢ پيمانه نشاسته يک پيمانه آب ٤ پيمانه چطور بپزم: نشاسته را در ٤ پيمانه آب سرد حل مي‌کنيم و آن را از صافي مي‌گذرانيم، سپس آرد برنج را در شير حل کرده و آن را هم از صافي رد مي‌کنيم (توجه داشته باشيد که شير بايد سرد باشد). سپس شکر و نشاسته حل شده و محلول آرد برنج و شير را با هم مخلوط مي‌کنيم و در ظرفي مي‌ريزيم و روي حرارت ملايم‌مي‌گذاريم. دقت داشته باشيد براي آن که مايع نسوزد و به ته ظرف نچسبد، بايد آن را مرتب هم بزنيم. اين کار را آن‌قدر ادامه مي‌دهيم تا مايع به جوش آيد و غليظ شود. بعد گلاب را به آن اضافه مي‌کنيم. وقتي خط قاشق روي مواد به جا ماند و محو نشد، يعني حلواي ما آماده است و بايد از روي حرارت برداشته شود. اين حلوا را اغلب شيرازي‌ها در ماه مبارک رمضان درست مي‌کنند. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره