کوکپد/ لقمه های رولتی یا لقمه پنیری یک ایده ی قشنگ- شیک ولی خیلی ارزان هست که تمام موادش در آشپزخونه هر منزلی هست و میشه برای عصرونه یا یک شام ساده و سبک و یا در مهمانی ها سرو کرد. ماده اصلی و اولیه این لقممه ها پنیر خامه ای هست. حتی می تونید کل مواد لازم رو عوض کنید و هر چیزی خودتون دوست دارید اضافه کنید این دستور تهیه میتونه ایده دهنده باشه.

مواد لازم برای 3-4 نفر

نان لواش یا نان تورتیلا
چند ورقه کالباس
1 عدد فلفل دلمه کوچک
چند ساقه ی کوچک پیازچه ی ریز خرد شده
مقداری انگور سیاه خرد شده
پنیر خامه ای
مقداری گردوی خرد شده
زیتون سیاه خرد شده
نمک به میزان لازم
مراحل ده دقیقه
من دو نوع لقمه با پنیر آماده کردم. یکی با پنیر -گردو و انگور و دیگری با کالباس – پیازچه- فلفل دلمه و زیتون سیاه. خوب برای اولی : در یک کاسه پنیر خامه را با فلفل دلمه ی خرد شده – زیتون- پیازچه – و مقداری نمک مخلوط کردم.
مخلوط آماده شده را روی نان پخش میکنیم بطوریکه همه ی سطح نان را بپوشاند. سپس 2 لایه کالباس را روی پنیر گذاشته
و نان را رول میکنیم. نان رول شده برای اینکه محکم بشه و از هم باز نشه با فویل یا پلاستیک می پیچیم.
برای نوع دوم نیز پنیر خامه ای را با گردو و انگور خرد شده مخلوط کرده و مثل روش بالا نان را رول کردم.
نانهای رول شده را برای یکساعت داخل یخچال میگذاریم که خودشان را بگیرند.سپس فویل را به آرامی باز کرده و نان را به لقمه های کوچک برش می دهیم.
این لقمه ها هم ظاهر بسیار ظریف و قشنگی دارند هم مزه ی مطبوعی. حتی با این روش می توانید با باقیمانده گوشت کوبیده ی آبگوشت این لقمه ها را تهیه کنید.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید