آکا ايران/ تخم مرغ گوشتي غذاي آسان و لذيذي است که در کشور عراق به «مخلمه» معروف است. اين وعدهي غذايي براي شام در کنار نان تازه و سبزي خوردن، بسيار مناسب است.در اين مقاله از مجموعه مقالات آکاايران, طرز تهيه غذاي مقوي و خوشمزه تخم مرغ گوشتي را به شما عزيزان آموزش ميدهيم. براي آشنايي با مراحل تهيهي و مواد لازم اين غذاي مقوي و خوشمزه، با ما همراه باشيد.
مواد لازم براي تخم مرغ گوشتي :
گوشت چرخ کرده بدون چربي 800 گرم
پياز کوچک 2 عدد
سيب زميني متوسط 1 عدد
تخم مرغ 6-8 عدد
نمک و فلفل به ميزان لازم
سير 2-3 حبه
خيارشور يا ترشي به مقدار لازم
آموزش درست کردن تخم مرغ گوشتي :
خوب اولين مرحله اينه که گوشت را چرخ کرده آماده کنيم سپس با سيت زميني و پياز رنده يا چرخ شده به همراه نمک و قلفل مخلوط کنيم و خوب هم بزنيم تا يک دست شوند.
حالا مواد گوشتي که اماده کرده ايم مطابق شکل زير به 6 قسمت تقسيم ميکنيم و به ترتيب هر تيکه را روي پلاستيک يک دست پخش ميکنيم . تخم مرغ را با نمک و فلفل هم بزنيد و در کف بشقاب بريزيد، بعد از اينکار گوشت پهن شده را مشابه عکس هاي زير روي تخم مرغ ها قرار دهيد و در ماهي تابه روي اجاق گاز سرخ کنيد.(قطر تابه بايد 26 سانتي متر باشد)
1)گوشت ها را به 6 قسمت تقسيم کنيد و هر قسمت را روي پلاستيک پهن و يک دست کنيد.
2)تخم مرغ را با تخم مرغ و فلفل هم بزنيد و کف ظرف بريزيد و پخش کنيد.
3-يکي از گوشت هاي پهن شده را روي لايه تخم مرغ درون ظرف قرار دهيد.
4-گوشت و تخم مرغ را با هم درون ماهي تابه قرار دهيد.
5-نوبت ان است که مواد داخل ماهي تابه را برگردانيد تا طرف مقابل سرخ شود.
6-خيار شور و سوس را روي نيمي از گوشي و تخم مرغ بريزيد و نيمه ديگر را روي اين نيمه پر مواد تا بزنيد.
7-در نهابت ميتوانيد تخم مرغ گوشتي که تهيه کرده ايد به چهار قسمت تقسيم کنيد و ميل کنيد .
نکات مهم براي تهيه تخم مرغ گوشتي
من براي هر تکه گوشت 1 تخم مرغ را استفاده کردم شما مي توانيد 2 عدد تخم مرغ استفاده کنيد.
با سير و سس مايونز و خيارشور يا ترشي نوش جان کنيد. (شما مي توانيد گوجه فرنگي يا قارچ هاي سرخ شده را به اختيار خود جايگزين کنيد.)
بازار