سوران/ چی لازم دارم:
آرد (مخصوص نان) 3پیمانه
کره 100گرم
سوسیس سوسیس 10عدد
ماست 1پیمانه
بیکینگ پودر 2قاشق مرباخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
شکر 2قاشق مرباخوری
سیاه دانه به میزان لازم
زرده تخم مرغ 1 عدد
چه جوری درست میشه:
ابتدا کره را روی حرارت ذوب کرده و ماست را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید، مواد خشک را با هم مخلوط کرده و حداقل 3 بار الک کنید تا هوا بخورند و سبک شودند و بعد کم کم به ماست و کره اضافه کنید و بهم بزنید تا خمیر نرمی بدست بیاید سپس خمیر را داخل ظرف چرب شده ای قرار داده و روی آن را با یک پارچه نخی نمناک بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت 20 تا 30 دقیقه استراحت کند.
پس از استراحت خمیر را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید ، یک تکه از خمیر را به شکل مستطیل به طولی کمی بیشتر از سوسیس و عرضی 3 سوسیس روی سطح صافی به قطر نیم سانت باز کنید سپس سوسیس را روی خمیر گذاشته و خمیر را دور آن بپیچانید و اطراف آن را با فشار دست خوب به یکدیگر متصل کنید.روی سطح خمیر را برش های مورب و کم عمق بزنید و اجازه دهید ابتدا و انتهای خمیر باز بماند.یک عدد زرده تخم مرغ را زده و روی خمیر بمالید و کمی کنجد یا سیاه دانه روی آن بریزید.همه سوسیس ها را به این شکل در آوردید. سینی نان را در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد و به مدت 30 دقیقه قرار دهید ، چند دقیقه آخر زمان پخت بالای فر را روشن کنید تا روی نان ها طلایی شود سپس همراه با سس کچاب یا تند سرو نمائید.

نکات:
1)بهتر است این نان را داخل آلومینیوم پیچیده و بعد داخل فر بگذارید تا خوشرنگ شود.
2)در صورت تمایل روی سوسیس ها مقداری کره و زرده تخم مرغ زده و بعد داخل خمیر قرار دهید.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید