سرآشپز پاپیون/ شیرینی آسون و خوشمزه برای دوستای گلی که فر ندارن؛
شیرینی پونچیک نیاز به همزن برقی و فر و همچنین شکر نداره ؛ تقریبا مزه ای مشابه دونات داره؛
مواد لازم شیرینی پونچیک
آرد ۱ فنجان
ماست‏۱ فنجان
تخم مرغ۱ عدد
بیکینگ پودر۱ قاشق غذا خوری
وانیل‏ یا پودر هل ۱/۸ قاشق چای خوری
روغن مایع به مقدار لازم
پودر قند به مقدار لازم
طرز تهیه
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه

۱
ماست و تخم‌مرغ و وانیل را باهم‌مخلوط میکنیم و با چنگال یا قاشق هم‌میزنیم تا ماست و تخم مرغ بازشده و یکدست شود؛
۲
آرد و ب پ را روی مخلوط ماستی الک میکنیم و با قاشق یا همزن دستی اونقدر هم‌میزنیم که یکدست بشه؛ حتما آرد رو کم‌کم اضافه کنید تا بتونید بهتر هم بزنید و در نهایت آرد گلوله نباشه؛ در آخر غلظت مایه مثل ماست چکیده میشه؛
۳
در یه ظرف گود مقدار کافی روغن‌مایع میریزیم و روی حرارت میذاریم و صبرمیکنیم داغ بشه؛ از مواد با قاشق توی روغن داغ میریزیم تا دو طرف شیرینی ها سرخ بشه؛
۴
سپس از روغن خارج میکنیم و روی دستمال آشپزخونه میذاریم تا روغن اضافیشون‌گرفته بشه؛بعد از خنک شدن پودر قند میپاشیم و با هرچیزی که دوست داشتیم مثل ترافل و خلال پسته و شکلات و ... تزئین‌میکنیم؛
سایر نکات شیرینی پونچیک
تهیه این شیرینی ی نکته مهم داره اینکه زمانی که مایه رو توی روغن میریزید زیاد قاشق رو تکون ندید و اجازه بدید مایه خودش کاملا از قاشق خارج شه و تو روغن بیفته چون وقتی دستتون رو خیلی تکون بدید شکل شیرینی ها نامنظم میشه؛
منظور از قاشق هم قاشق غذاخوری هستش؛
سعی کنید از مایه با قاشق به اندازه های یکسان مایه بردارید و تو روغن بریزید تا شیرینی های یک اندازه داشته باشید؛

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید