سرآشپز پاپیون/ ین ترشی با این رسپی واقعا بسیار خوشمزه ،وچون ترشی بندری در اصل باید خیلی تند باشه من از فلفل قلمی سبز وقرمز داخل ترشی استفاده کردم .خیلی خوشمزه وترشی لعاب دار شد.
مواد لازم ترشی بندری تند

کلم برگ سفید (چند برگ)به مقدار لازم
هویج متوسط۲ عدد
خیار سبز متوسط۲ عدد
فلفل دلمه ای سبز متوسط۲ عدد
بادمجان متوسط۲ عدد
فلفل قلمی سبز و قرمز۲-۳ عدد
سیربه مقدار لازم
موسیربه مقدار لازم
سرکه قرمز۲ لیوان
تمر هندی۱ بسته
رب گوجه ‌فرنگی۲-۳ قاشق غذا خوری
نمکبه مقدار لازم
نعنا خشک۱ قاشق غذا خوری
سیاه دانه و تخم گشنیز۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۱۰دقیقه

۱
ابتدا آب ولرم را روی موسیر خشک بریزید وکنار بگذارید.
۲
مواد ترشی را ریز خرد کنید .سپس شسته وبگذارید آب آن داخل صافی کامل خارج شود .
۳
سرکه قرمز را با تمر هندی مخلوط کنید وسپس هسته تمر را جدا کنید .
۴
مخلوط سرکه را داخل یک قابلمه بریزید وروی شعله گاز قرار دهید. یک جوش که خورد مواد خرد شده ترشی را اضافه کنید .
۵
سپس سیر وموسیر خرد شده ،نعنا خشک ونمک وفلفل قلمی سبز وقرمز خرد شده ، رب گوجه فرنگی ، وسیاه دانه وتخم گشتیز کوبیده شده را اضافه کنید .حدود پنج دقیقه نه بیشتر ، وبعد شعله گاز را خاموش کنید
۶
چون این ترشی روی حرارت گذاشته ایم و مواد نیم پز پخته شده است یک روز بعد قابل خوردن است .
۷
و حتما ترشی داخل یخچال گذاشته شود

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید