خوراک شلغم و سبزيجات
ستاره/ در اين غذا نيز ترکيبي از سبزيجات و حبوبات به کار رفته که ميتواند به عنوان يک شام گياهي و رژيمي مورد استفاده قرار گيرد. مواد لازم عدس 1/2 ليوان پيازچه خرد شده 4 ساقه زنجبيل تازه رنده شده 1 قاشق غذاخوري شلغم پوست گرفته و نازک حلقه شده 4 عدد هويج پوست گرفته و نازک حلقه شده 3 عدد سرکه سفيد 3 قاشق غذاخوري کلم بروکسل (يا بروکلي) حلقه شده 300 گرم لوبيا سبز خرد شده 280 گرم کره 1 قاشق غذاخوري روغن 3 قاشق غذاخوري نمک 2.5 قاشق چايخوري روش تهيه عدس را با کمي آب و نمک بپزيد تا نرم شده و آب آن تمام شود. يک قاشق غذاخوري از روغن زيتون را در تابهاي ريخته، نيمي از پيازچه خرد شده را به آن اضافه کنيد، روي حرارت قرار دهيد و چند ثانيه تفت دهيد. هويج و شلغم خرد شده را اضافه کنيد و چند دقيقه ديگر به تفت دادن ادامه دهيد. کمي آب، نمک و سرکه را به تابه اضافه کرده، حرارت را کم کنيد و اجازه دهيد سبزيجات به مدت ۱۰ دقيقه بپزند و نرم شوند. حال سبزيجات پخته را در کاسهاي بريزيد. کره و باقيمانده روغن زيتون را در تابه بريزيد، سپس زنجبيل و باقيمانده پيازچه را به آن اضافه کنيد و چند ثانيه تفت دهيد. حال کلم بروکسل و لوبيا سبز خرد شده را اضافه کنيد و ۲ دقيقه ديگر به تفت دادن ادامه دهيد. سپس کمي آب و نمک به تابه اضافه کرده، در تابه را ببنديد و اجازه دهيد سبزيجات پخته و نرم شود. سبزيجات پخته را با عدس پخته مخلوط کنيد و به عنوان يک شام گياهي مصرف کنيد. نوش جان ...