ستاره/ در این غذا نیز ترکیبی از سبزیجات و حبوبات به کار رفته که می‌تواند به عنوان یک شام گیاهی و رژیمی مورد استفاده قرار گیرد.
مواد لازم
عدس 1/2 لیوان
پیازچه خرد شده 4 ساقه
زنجبیل تازه رنده شده 1 قاشق غذاخوری
شلغم پوست گرفته و نازک حلقه شده 4 عدد
هویج پوست گرفته و نازک حلقه شده 3 عدد
سرکه سفید 3 قاشق غذاخوری
کلم بروکسل (یا بروکلی) حلقه شده 300 گرم
لوبیا سبز خرد شده 280 گرم
کره 1 قاشق غذاخوری
روغن 3 قاشق غذاخوری
نمک 2.5 قاشق چای‌خوری

روش تهیه

عدس را با کمی آب و نمک بپزید تا نرم شده و آب آن تمام شود.
یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون را در تابه‌ای ریخته، نیمی از پیازچه خرد شده را به آن اضافه کنید، روی حرارت قرار دهید و چند ثانیه تفت دهید.
هویج و شلغم خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
کمی آب، نمک و سرکه را به تابه اضافه کرده، حرارت را کم کنید و اجازه دهید سبزیجات به مدت ۱۰ دقیقه بپزند و نرم شوند.
حال سبزیجات پخته را در کاسه‌ای بریزید.
کره و باقیمانده روغن زیتون را در تابه بریزید، سپس زنجبیل و باقیمانده پیازچه را به آن اضافه کنید و چند ثانیه تفت دهید.
حال کلم بروکسل و لوبیا سبز خرد شده را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
سپس کمی آب و نمک به تابه اضافه کرده، در تابه را ببندید و اجازه دهید سبزیجات پخته و نرم شود.
سبزیجات پخته را با عدس پخته مخلوط کنید و به عنوان یک شام گیاهی مصرف کنید.
نوش جان ...

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید