عکاس خونه/ ارسالی از ستایش72
شکر ۱/۲ پیمانهتخم مرغ ۱ عددروغن مایع ۱/۳ پیمانهوانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوریکشمش بی دانه ۱/۳ پیمانهآرد سفید ۱ پیمانهبیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوریتخم مرغ،روغن و شکر و وانیل رو با همزن دستی،با سرعت... یا با همزن برقی حدود دو سه دقیقه،بزنیدکشمش رو اضافه کنید،و با قاشق کمی مخلوط کنیدارد و بکینگ پودر رو مخلوط و به مایه کشمشی اضافه کنیدو با قاشق مخلوط کنیداگه مایه شل بود میشه 2_3قاشق ارد اضافه کرد و اگه چسبنده بود 10دقیقه توی فریزر بزارینکف سینی فر کاغذ روغنی و چرب کنید
"مخاطبان گرامی آخرین خبر؛ برای ارسال تصاویر؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آیکون دوربین در بالای صفحه را انتخاب نموده و تصویر خود را ارسال فرمایید."