بيست ستون/
چي لازم دارم:
بيسکويت پودر شده : 100 گرم
شکر : 2/1 پيمانه
پودر کاکائو : 4/1 پيمانه
گردو خرد شده : 2/1 پيمانه
تخم مرغ : 1 عدد
کره : 120 گرم
پوست پرتقال رنده شده : 1 قاشق سوپ خوري
مواد لازم موس شکلات سفيد :
شکلات سفيد : 300 گرم
شکر : 2/1 پيمانه
زرده تخم مرغ : 3 عدد
خامه فرم گرفته : 1 و نيم پيمانه
پودر ژلاتين : 2 قاشق مرباخوري
آب : 3/1 پيمانه
شير : 1 و نيم پيمانه
چه جوري درست ميشه:
تخم مرغ را در ظرفي با شکر مخلوط کنيد و تا زماني که شکر کاملا حل شود ، هم بزنيد. در يک قابلمه کره را با پودر کاکائو مخلوط کنيد و روي حرارت کم قرار دهيد تا کره با پودر کاکائو مخلوط شود. سپس مخلوط تخم مرغ و شکر را اضافه کنيد و هم بزنيد. بعد از آن قابلمه را از روي اجاق گاز برداريد و اجازه دهيد مخلوط کمي خنک شود. سپس مخلوط را در کاسه اي بريزيد و بيسکويت، گردو خرد شده و پوست پرتقال رنده شده را اضافه کنيد و هم بزنيد. مواد را در قالب کمربندي بريزيد و به مدت 5 ساعت درون يخچال بگذاريد. در اين مدت زمان بايد موس شکلات سفيد را آماده کنيد. پودر ژلاتين را با 3/1 پيمانه آب حل کنيد. شير را در ظرفي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد و وقتي داغ شد، شکلات سفيد خرد شده را اضافه کنيد و هم بزنيد تا شکلات حل شود و از روي حرارت برداريد. در يک قابلمه بزرگتر شکر را با آب مخلوط کنيد و روي حرارت بگذاريد تا بجوشد. زرده هاي تخم مرغ را در يک کاسه کوچک هم بزنيد و آنها را به مخلوط آب و شکر اضافه کنيد. مواد را سريع هم بزنيد تا زرده ها مخلوط شود. سپس مخلوط شير و شکلات را اضافه کنيد و هم زنيد. قابلمه را از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد خوب خنک شود. در آخر پودر ژلاتين و خامه را اضافه کنيد و هم بزنيد. قالب را بعد از 5 ساعت از يخچال بيرون آوريد و موس شکلات سفيد را روي شوکوبيس بريزيد و دوباره به مدت 3-4 ساعت درون يخچال قرار دهيد. بعد از اين مدت زمان قالب را بيرون آوريد و دسر را خارج و برش بزنيد. دسر شوکوبيس با موس شکلاتي آماده سرو است.
بازار