منودلیار/ سیب زمینی یکی از سبزیجات پر کاربرد، خوشمزه با خواص شگفت انگیز بسیار است که به صورت های مختلف در آشپزی های ایرانی، سنتی و مدرن مورد استفاده قرار می گیرد. اولین قدم در استفاده از سیب زمینی، پوست گرفتن آن به شمار می رود مگر اینکه بخواهی آن را به صورت کبابی نوش جان کنی. به نظرم پوست کندن سیب زمینی کاری زمان بر و البته بیهوده است و همیشه از انجام این کار فرار کرده ام. اما از وقتی این روش را یاد گرفتم دیگر مثل قبل به پوست کندن سیب زمینی با هراس نگاه نمی کنم. حتماً با خود می گویی چه روشی؟! اگر تو هم در این مورد کنجکاو شدی با منودلیار تا پایان این مقاله همراه باش تا این ترفند جالب را برای پوست کندن سیب زمینی با تو در میان می گذارم.
پوست اکثر سیب زمینی ها بسیار نازک است به طوری که هنگام پوست گرفتن مقدار زیادی از خود سیب زمینی هم به همراه پوست آن دور ریخته می شوند. برخی از برس یا اسکاش برای کندن پوست آن استفاده می کنند که کثیف کاری زیادی به همراه دارد و نتیجه کار هم زیاد رضایت بخش نخواهد بود.
تازه داستان جالب زمانی شروع می شود که سیب زمینی ها را می شویی، آب پز می کنی و می خواهی پوست آن را بگیری. این هم ماجرای خودش را دارد از سوختن دست گرفته تا پوست های نصفه نصفه کنده شده سیب زمینی که منظره زیبایی را به نمایش نمی گذارند.

روشی آسان برای پوست کندن سیب زمینی
به کمک یک چاقوی تیز از وسط سیب زمینی تا دور تا دور آن را یک برش سطحی بزن، در حدی که عمق برش فقط بر روی پوست باشد؛
سیب زمینی برش خورده را در یک قابلمه آب جوش بگذار؛
اجازه بده به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در آب جوش بماند؛
بعد از آبکشی، قابلمه را با آب سرد و چند تکه یخ پر کرده تا سیب زمینی ها در آن خنک شوند؛
خواهی دید که پوست سیب زمینی به آسانی از جایی که برش زدی، کنده می شود.
این کار برای همه روش های طبخ سیب زمینی مانند سرخ کردن یا پوره مناسب است. این روش نسبت به همه روش هایی که من به شخصه برای پوست کندن سیب زمینی امتحان کرده ام راحت تر است.
دقت کرده ای که سیب زمینی های سرخ کرده ای که پیش از سرخ شدن، آب پز شده اند چقدر خوشمزه تر و لذیذ تر می شوند؛ درست مانند سیب زمینی های سرخ شده ای که در فست فود ها در کنار همبرگر یا مرغ های سوخاری نوش جان می کنی. آن ها را می توانی در منزل نیز تهیه کرده و از آن لذت ببری؛ برای این روش ابتدا سیب زمینی ها را درون آب نمک بپز، پس از پوست گرفتن برش بزن و برای چند ساعت درون فریزر قرار بده. روغن را گرم کن و سیب زمینی ها را بلافاصله پس از خارج کردن از فریزر درون روغن بریز. پس از سرخ شدن روی حوله آشپزخانه بریز تا روغن اضافه آن ها گرفته شود و ترد و برشته باقی بمانند.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید