خراسان/
چي لازم دارم:
ماکاروني فرمي - 450 گرم
پنير چدار - 400 گرم
شير - يک و يک چهارم فنجان
آرد – نصف فنجان
کره – يک چهارم فنجان
تخم مرغ - 2 عدد
پودر سوخاري - 3 فنجان
نمک و فلفل - به ميزان دلخواه
روغن براي سرخ کردن – به ميزان لازم
چطور بپزم:
ماکاروني فرمي را طبق دستور روي بسته حدود 10 تا 15 دقيقه در آب جوش بپزيد تا نرم شود. سپس آبکشي کنيد و کنار بگذاريد.
پنير چدار را درشت رنده کنيد و کنار بگذاريد. ماهي تابه بزرگي را روي حرارت متوسط قرار دهيد و کره را در آن بريزيد تا باز شود. سپس آرد را اضافه کنيد و با کره تفت دهيد تا رنگ آرد کرمي شود. يک فنجان شير اضافه کنيد و هم بزنيد تا مايه غليظ شود. پنير رنده شده را کم کم اضافه کنيد. به اين صورت که هربار با دست کمي پنير بريزيد و هم بزنيد.
مايه را هم بزنيد تا پنير کاملا حل و مايه نرم و يکدست شود. ماکاروني پخته شده را به مايه پنيري اضافه، خوب ترکيب و به ميزان دلخواه با نمک و فلفل آن را مزه دار کنيد.
ماکاروني و پنير را در يک ظرف دردار بريزيد و ظرف را به مدت يک ساعت در يخچال قرار دهيد تا کاملا سرد شود. کف سيني، کاغذ روغني بيندازيد يا با کمي روغن آن را چرب کنيد. به اندازه گردو از ماکاروني و پنير برداريد و با دست آن را گلوله کنيد. توپک هاي ماکاروني و پنير را در سيني بچينيد و سيني را دست کم يک ساعت در فريزر قرار دهيد.
تخم مرغ ها را در يک کاسه بشکنيد و يک چهارم شير را به آن اضافه کنيد. سپس هم بزنيد تا يکدست شود. پودر سوخاري را در ظرف مناسبي بريزيد. توپک ماکاروني و پنير را به ترتيب در مايه تخم مرغ قرار دهيد و بعد در پودر سوخاري بغلتانيد تا همه جاي توپک به آرد سوخاري آغشته شود.
ماهي تابه را روي حرارت متوسط قرار دهيد و به مقدار لازم روغن داخل آن بريزيد. زماني که روغن داغ شد توپک ها را داخل روغن بيندازيد و حدود ۴-۳دقيقه سرخ کنيد تا برشته و طلايي شود.
سپس روي دستمال قرار دهيد تا روغن اضافي اش جذب شود. توپک هاي ماکاروني و پنير سوخاري را در ظرف بچينيد و همراه با سس سرو کنيد. اين توپک ها آن قدر خوشمزه است که بچه هاي بد غذا و بهانه گير را هم غافل گير مي کند.
بازار