بیتوته/ چی لازم دارم:
آرد 180 گرم
ماست خامه ای 100 گرم
شکر 140 گرم
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع 100 گرم
بکینگ پودر 1 و نیم قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو یا پرتقال 1 قاشق سوپخوری پر
چطور بپزم:
ابتدا روغن، شکر و پوست لیمو را با همزن بزنید. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هر بار حدود یک دقیقه بزنید و بعد از مخلوط شدن (آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک کنید) طی سه مرحله و به تناوب ماست و آرد را به مخلوط اضافه کنید. مواد آماده را داخل قالب لوف که چرب کرده و آرد پاشیده اید ریخته و در فر از پیش گرم شده به مدت 40 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که تستر تمیز بیرون بیاد بگذارید.
دمای فر 160 درجه تا 170 درجه باشد. من برای این قالب از دو برابر دستور استفاده کردم و زمان هم حدودا یک ساعت شد.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید