سوران/ قطعا اکثر شما حتي يکبار هم که شده يک نوع کوکي شکلاتي خورده ايد يک کوکي شکلاتي با کيفيت خوب رويهاي ترد داره و داخلش نرم و پر از قطعات شکلات با شيريني مناسبه.
فرق کوکي شکلاتي امروز با اکثر کوکيهاي شکلاتي ديگه بافت نرمش هست. اين نوع کوکي بافتش بسيار نرمه به طوري که ميشه گفت داخلش بافتي مشابه کيک داره و طرز تهيش هم بسيار سادست و تقريبا هر کسي ميتونه از پسش بر بياد. اين کوکي براي پذيرايي با همراهي چايي و قهوه بسيار مناسبه.
چي لازم دارم:
کره نرم شده در دماي محيط: ۱ پيمانه
شکر سفيد: ۱/۲ پيمانه
شکر قهوهاي لايت: ۱/۲ پيمانه
تخممرغ بزرگ: ۲ عدد
عصاره وانيل: ۲ قاشق چايخوري
آرد سفيد: ۲ و ۱/۴ پيمانه
بيکينگپودر: ۱ و ۱/۲ قاشق چايخوري
نمک: ۱/۲
چيپس شکلات: ۲ پيمانه
چطور بپزم:
۱. داخل يک کاسه بزرگ کره و شکر سفيد و قهوهاي رو خوب بزنيد تا نرم و يکدست بشه.
۲. تخممرغها رو يکي يکي اضافه ميکنيم و هر بار خوب ميزنيم. وانيل رو هم در همين مرحله اضافه ميکنيم.
۳. آرد، نمک و بيکينگپودر رو با هم مخلوط کنيد و به مواد اضافه کنيد و تا زماني که کاملا يکدست شود با همزن بزنيد.
۴. دو پيمانه چيپس شکلات رو اضافه کرده و با ليسک بهم بزنيد.
۵. به وسيله اسکوپ مواد رو داخل سيني فر که کاغذ روغني گذاشتيد بگذاريد و براي زيباتر شدن کوکي چند چيپس شکلات روي اون بگذاريد و سيني رو براي مدت ۱ ساعت داخل يخچال قرارد دهيد.
۶. فر رو روي دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد يا ۳۵۰ درجه فارنهايت روشن کنيد و وقتي گرم شد کوکيها رو به فر متقل کنيد و براي ۱۲ تا ۱۴ دقيقه بپزيد تا زماني که حاشيه کوکي به طلايي مايل به قهوهاي تغيير رنگ دهد.
۷. کوکي شکلاتي ما آماده است اميدوارم لذت ببريد!
نکات:
اين کوکي ماندگاري خوبي داره و حتي بعد از چندين روز تازه و نرم باقي ميمانند.
اگر به عصاره وانيل دسترس نداريد از نصف قاشق چايخوري وانيل پودري يا چند قطره اسانس وانيل استفاده کنيد.
چيپس شکلاتي که در دستور استفاده شده چيپس شکلاتي شيرين هست در صورت تمايل ميتوانيد از چيش شکلاتي تلخ يا حتي شکلات خورد شده استفاده نماييد.
بازار