نماد آخرین خبر

طرز تهيه نان گردويي و موزي به ۲ روش با شکر و بدون شکر

منبع
ستاره
بروزرسانی
طرز تهيه نان گردويي و موزي به ۲ روش با شکر و بدون شکر
ستاره/ نان گردويي و موزي نوعي شيريني پرطرفدار است که در اکثر کافي شاپ‌ها همراه با قهوه، چاي، شکلات داغ و... سرو مي‌شود. جالب است بدانيد اين شيريني خوش مزه را مي‌توان با روش ساده‌اي طبخ کرد. علاوه بر طعم دلپذير، نان گردويي و موزي به دليل داشتن مغز گردو داراي خواص بسياري نيز دارد. گردو مقادير قابل توجهي از امگا ۳ و ويتامين‌هاي B1، B6 و B5 دارد. اگر شما هم تمايل داريد اين نان خوشمزه را بر سر سفره‌هاي صبحانه و عصرانه خود بياوريد، با ما همراه باشيد. در اين مطلب به طرز تهيه اين شيريني و نکات پخت آن خواهيم پرداخت. به منظور تهيه نان گردو و موز به مواد اوليه‌اي مشاهده مي‌کنيد، نياز است. مواد لازم آرد الک شده  ۲ پيمانه شکر ۱ پيمانه گردو خردشده ۱ پيمانه بيکينگ پودر ۱ قاشق چاي‌خوري کره نرم‌شده ۱/۵ پيمانه تخم‌مرغ ۲ عدد پودر دارچين ۱/۵ قاشق جاي‌خوري شير ۲ قاشق سوپ‌خوري موز رسيده ۳ عدد متوسط عصاره وانيل ۱ قاشق چاي‌خوري چند نکته: مي‌توانيد شکر را با عسل جايگزين کنيد. براي تهيه نان گردويي و موزي شيرين از شکر و براي تهيه نان گردويي و موزي کم شيرين، از ۳ قاشق چايخوري عسل استفاده کنيد. توجه داشته باشيد که اضافه کردن موز، دارچين و عصاره وانيل به نان گردويي براساس سليقه شماست، اما افزودن آن‌ها باعث بهتر شدن طعم و بوي شيريني شما مي‌شود. اندازه گردو نيز به ذائقه شما بستگي دارد. بنابراين گردوها را به اندازه دلخواه خرد کنيد. طرز تهيه نان گردويي و موزي ابتدا شکر را به کره‌اي که به دماي محيط رسيده است، اضافه کنيد و با همزن برقي هم بزنيد. بايد هم زدن را تا زماني ادامه دهيد که دانه‌هاي شکر معلوم نباشند و کره کاملا يک‌دست شده باشد. اگر به جاي شکر از عسل استفاده مي‌کنيد نيز در همين ابتدا عسل را به کره اضافه کنيد و با همزن برقي، خوب هم بزنيد. در مرحله بعد تخم‌مرغ‌ها را دانه دانه به مخلوط اضافه کنيد. هر کدام از تخم مرغ‌ها را که اضافه مي‌کنيد، مقداري هم بزنيد و بعد يک دست شدن ماده، تخم‌مرغ بعدي را اضافه کنيد و دوباره هم بزنيد. در اين مرحله عصاره وانيل و موزهاي خرد شده را اضافه کنيد. در ظرفي جداگانه آرد، بيکينگ پودر، پودر دارچين و گردوها را با هم مخلوط کنيد و کم‌کم به مايه شيريني اضافه کنيد. در اين مرحله مخلوط را با قاشق هم بزنيد. توجه داشته باشيد که همزن زياد پف نان را از بين مي‌برد. دو قاشق سوپخوري شير را به مايه اضافه کنيد و هم بزنيد. کف ظرفي را که مي‌خواهيد نان را در آن بپزيد با کره کمي چرب کنيد و مايه شيريني را در آن بريزيد، براي تزئين کمي دارچين روي آن بپاشيد و بگذاريد در فر با دماي ۳۵۰ درجه بپزد. البته بايد فر را از قبل گرم کرده باشيد. پخت اين شيريني حدود ۵۵ تا ۶۰ دقيقه طول مي‌کشيد. براي مطمئن شدن از اينکه آيا شيريني‌تان پخته شده يا نه، پس از ۵۵ دقيقه خلال دنداني را در آن فرو ببريد. اگر چيزي به آن نچسبيده بود يعني نان شما حاضر است و مي‌توانيد آن را از فر خارج کنيد. براي جدا کردن شيريني از قالب آن، ۱۰ دقيقه صبر کنيد تا کمي خنک شود. سپس نان را از قالب درآورده و برش بزنيد. نوش جان! سخن پاياني نان گردو و موز يکي از شيريني‌هاي بسيار مغذي است که در سرتاسر دنيا پخته مي‌شود و به عنوان صبحانه يا ميان وعده استفاده مي‌شود. از آنجا که طبع اين شيريني گرم است، عمدتا در فصل‌هاي پاييز و زمستان در کنار نوشيدني‌هاي گرمي مانند چاي و قهوه سرو مي‌شود. يکي از علل طعم بي نظير اين شيريني وجود گردو در آن است، به طور کلي مي‌توان گفت تمام خوراکي‌هايي که با گردو تهيه مي‌شوند، طعم دلپذيري دارند
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره