غذالند/ کلوچه آويشن يکي ديگر از کلوچه هاي خوشمزه اي است که قول داده بوديم شما را با طرز تهيه آنها آشنا کنيم. اين کلوچه خوشمزه در کشورهاي ديگر هم پخته مي شود. جالب است بدانيد که در مراسم سال نوي ميلادي و کريسمس آمريکايي ها اين کلوچه خوشمزه را تهيه و استفاده مي کنند.
با توجه به اينکه اين کلوچه دستور پخت ساده اي دارد به راحتي مي توانيد آن را در منزل تهيه کرده و استفاده نماييد.از مواد اوليه به کار رفته در اين شيريني مي توان به آب ليمو ترش ،پوست ليمو ترش رنده شده ،آويشن تازه ،کره آب شده و آرد اشاره کرد. حتما دقت کنيد که پيش از آماده کردن مواد اوليه فر را روي ۳۵۰ درجه فارنهايت يا ۱۷۵ درجه سانتيگراد تنظيم کنيد تا هنگام قرار دادن کلوچه ها فر کاملا گرم باشد. توجه داشته باشيد که پيش از مخلوط کردن ساير مواد با کره بايد آن را به تنهايي به مدت ۳۰ ثانيه با هم زن برقي به خوبي هم بزنيد و سپس شکر را به آن بيافزايد.
وجود آبليموترش ، آويشن تازه و پوست ليموي رنده شده در اين کلوچه باعث ايجاد طعم و عطر دلپذيري در آن مي شود.
در اين قسمت مي خواهيم شما را با برخي از خواص آويشن نيز آشنا کنيم .آويشن گياهي پرخاصيت است که غالبا براي درمان بيماري هاي مختلف از آن استفاده مي شود. علاوه بر آن آويشن براي سلامت پوست و مو هم بسيار مفيد است.
هم چنين آويشن به درمان مشکلات تنفسي هم کمک مي کند. به همين دليل بيشتر در هنگام سرماخوردگي توصيه مي شود که از آويشن استفاده کرد . اين گياه به دليل دارا بودن خواص آنتي بيوتيک و آنتي سپتيک مي تواند در رفع مشکلات تنفسي از جمله گلو درد و سرفه و برونشيت و حتي سر درد تاثير گذار باشد. پس توصيه ما به شما اين است که حتما از اين گياه مفيد استفاده کنيد.
از انواع ديگر شيريني مي توان به : شيريني چنگالي ، کوکي با شکلات چيپسي ، بيسکوييت ستاره اي و شيريني آلماني اشاره کرد.
مواد لازم
کره آب شده: يک دوم پيمانه
شکر: يک چهارم پيمانه
آويشن تازه: يک قاشق غذا خوري
رنده پوست ليمو: 2 قاشق چاي خوري
آب ليمو ترش: يک قاشق غذا خوري
آرد کامل: يک و يک چهارم پيمانه
پودر پسته : به مقدار لازم(در صورت دلخواه)
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا فر را با دماي گفته شده در نکات گرم کنيد.
مرحله 2
در يک کاسه متوسط، کره را با همزن برقي به مدت 30 ثانيه هم بزنيد.
مرحله 3
سپس شکر را اضافه کنيد و مجدد آنها را هم بزنيد تا کاملا مخلوط شوند.
مرحله 4
آويشن، پوست رنده شده ليموترش و آبليموترش را اضافه کنيد و هم بزنيد.
مرحله 5
در اين مرحله بايد آرد را کم کم اضافه کنيد.
مرحله 6
تا جاي ممکن با همزن برقي هم بزنيد و پس از اينکه سفت شد، با قاشق چوبي به روند اضافه کردن و هم زدن آرد ادامه دهيد.
مرحله 7
آنقدر هم بزنيد تا خمير مورد نظر به وجد آيد و نبايد به دست بچسبد.
مرحله 8
خمير به دست آمده را روي سطح آردپاشي شده به خوبي ورز دهيد. سپس آن را به چند بخش تقسيم کنيد.
مرحله 9
هر بخش را روي سطح آردپاشي شده به شکل مستطيل برش دهيد و از داخل آن مربعهاي 4 سانتيمتري در بياوريد.
مرحله 10
آنها را داخل سيني فر که از قبل چرب کردهايد بچينيد و شکر سبز خوراکي و يا پودر پسته روي آنها بپاشيد.
مرحله 11
سيني را به مدت 6 تا 8 دقيقه در فر قرار دهيد تا طلايي شوند.
مرحله 12
کلوچه شما آماده است.
بازار