نماد آخرین خبر

فوت و فن تهيه ميگو پلو

منبع
چي بپزم
بروزرسانی
فوت و فن تهيه ميگو پلو
چي بپزم/ مواد لازم برنج: 1 و نيم پيمانه ميگو پاک شده: 300گرم سبزي (گشنيز و شنبليله به نسبت 3 به 1) :100 گرم (يه دسته) پياز: 1 دونه بزرگ سير: 5 حبه (يا کمتر اگه دوست داربن) زعفران نمک، فلفل پودر زنجبيل ادويه کاري و تخم گشنيز (اگه خيلي تند و تيز نمي خواين بشه نريزين) طرز تهيه پياز رو ريز خرد کرده و با سير خرد شده توي روغن (يا روغن زيتون ) با کمي زردچوب تفت دهيد. سبزي ها رو که بايد گشنيزش بيشتر باشه تا شنبليله تلخش نکنه، ريز کنيد و بريزيد توش و بگذاريد تفت بخوره.... ميگوهاي تميز شده رو هم توش بريزيد و نمک و فلفل بزنيد کمي پودر زنجبيل با 1 قاشق زعفران حل شده و کاري بريزيد .... 7- 8 دقيقه بعد از اضافه کردن ميگوها خاموش کنيد چون ميگو زياد تفت بخوره سفت و لاستيکي ميشه. برنج رو آبکش کنيد و کف ديگ رو روغن بريزيد و سيب زميني بگذاريد يکي دو کفگير برنج ريخته و موادم رو روش بريزيد و دوباره برنج و ....... تا همه مواد و برنج تموم بشه...فقط لايه آخر برنج باشه. يعني ميگوها زير برنج باشن تا دم بکشن. زير ديگ رو روشن کرده و حرارت رو متوسط کنيد تا بخار کنه...بعد حرارت را کم کنيد... اگه لازم بود آب و روغن بدين روش پلوي خوشمزه تون آماده ست. با سبزي خوردن و ترشي محشره.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره