چي بپزم/
مواد لازم
برنج: 1 و نيم پيمانه
ميگو پاک شده: 300گرم
سبزي (گشنيز و شنبليله به نسبت 3 به 1) :100 گرم (يه دسته)
پياز: 1 دونه بزرگ
سير: 5 حبه (يا کمتر اگه دوست داربن)
زعفران
نمک، فلفل
پودر زنجبيل
ادويه کاري و تخم گشنيز (اگه خيلي تند و تيز نمي خواين بشه نريزين)
طرز تهيه
پياز رو ريز خرد کرده و با سير خرد شده توي روغن (يا روغن زيتون ) با کمي زردچوب تفت دهيد.
سبزي ها رو که بايد گشنيزش بيشتر باشه تا شنبليله تلخش نکنه، ريز کنيد و بريزيد توش و بگذاريد تفت بخوره....
ميگوهاي تميز شده رو هم توش بريزيد و نمک و فلفل بزنيد
کمي پودر زنجبيل با 1 قاشق زعفران حل شده و کاري بريزيد ....
7- 8 دقيقه بعد از اضافه کردن ميگوها خاموش کنيد چون ميگو زياد تفت بخوره سفت و لاستيکي ميشه.
برنج رو آبکش کنيد و کف ديگ رو روغن بريزيد و سيب زميني بگذاريد يکي دو کفگير برنج ريخته و موادم رو روش بريزيد و دوباره برنج و .......
تا همه مواد و برنج تموم بشه...فقط لايه آخر برنج باشه. يعني ميگوها زير برنج باشن تا دم بکشن.
زير ديگ رو روشن کرده و حرارت رو متوسط کنيد تا بخار کنه...بعد حرارت را کم کنيد... اگه لازم بود آب و روغن بدين روش
پلوي خوشمزه تون آماده ست. با سبزي خوردن و ترشي محشره.
بازار