نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

خوراک شويد باقالي را با پلو سرو کنيد

منبع
غذالند
بروزرسانی
خوراک شويد باقالي را با پلو سرو کنيد
غذالند/ خوراک شويد باقالي(خشکاويج) از خوراک هاييست که افراد در کنار پلو ميل مي کنند و عده اي نيز آن را همراه با نان به عنوان يک خوراک مصرف مي کنند. خوراک ها به گونه اي هستند که باعث مي شوند افراد در دراز مدت احساس سيري داشته باشند. يکي از انواع غذاها با ويژگي هاي غذايي مثبت که نزد ايرانيان و به خصوص گيلاني ها نيز معروف است، خوراک شويد باقالي مي باشد. اين غذا تهيه شده از دو عنصر غذايي فوق العاده پر خاصيت است که اکثر افراد با خواص اين دو ماده آشنايي دارند و براي يک بار هم که شده به تنهايي شويد يا باقالي را مورد مصرف قرار داده اند. شويد باقالي غذايي است که طعم و رنگي عالي دارد و اين خوراک را مي توان غذاي ثابت در انواع ميهماني ها نام برد. باقالي يکي از پر خاصيت ترين حبوبات است که سرشار از ويتامين، آهن و فسفر مي باشد. باقالي که يکي از منابع تامين پروتئين است به تنهايي مي تواند جذب ويتامين فراواني داشته باشد. علاوه بر اين موارد کلسيمي که در باقالي نهفته است باعث جلوگيري از پوکي استخوان مي شود و فشار خون بالا را کاهش مي دهد. خواص شويد که ديگر ماده غذايي اين خوراک است را به هيچ وجه نمي توان ناديده گرفت. شويد از سبزيجات پر خاصيتي است که همه افراد آن را به عطر و طعم فوق العاده اش مي شناسند. شويد به صورت خام در انواع سالادها و يا به صورت پخته در خورش ها و پلوها به مصرف مي رسد. سبزي شويد در درمان بيماري هاي دهان و دندان بسيار مفيد مي باشد. شويد سبزي ضد التهابي است و باعث از بين بردن نفخ مي شود.  مواد لازم مغز باقالي: 400 گرم شويد تازه خرد شده: 1 پيمانه پياز داغ: 2 قاشق غذا خوري کره: 50 گرم پودر سير: به ميزان لازم زرد چوبه: نصف قاشق چايخوري تخم مرغ: 4 عدد نمک : به مقدار لازم فلفل : به مقدار لازم مراحل پخت مرحله 1 ابتدا باقالي را پاک کنيد و پوست آن را بگيريد. مرحله 2 آن را در قابلمه بريزيد و با آب کافي بگذاريد روي گاز تا بپزد. مرحله 3 شويد و پياز داغ را به باقالي پخته شده اضافه کنيد و با کمي زردچوبه بگذاريد تا پخته شوند. مرحله 4 با پختن خوراک مقداري پودر سير(يا خود سير) و نمک را به آن اضافه کنيد و در نهايت کره را به آن بيافزاييد. مرحله 5 بعد از چند دقيقه جوشيدن، تخم مرغ ها را نيز به مواد بيافزاييد و اجازه دهيد تا در قابلمه و بر روي مواد ببندد. مرحله 6 بعد از پختن تخم مرغ و کم شدن آب خوراک مي توانيد خوراک را سرو و نوش جان کنيد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره