مجله پزشکین/ مواد لازم:
تخم مرغ ۵ عدد
آرد ۱ و ۱/۴ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
خامه ۱ قاشق غذا خوری
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
زعفران حل شده ۱ قاشق چای خوری
مواد سس گوشتی سوگی:
در ابتدا باید سس گوشتی در سوگی را آماده کنیم. این سس میتواند مانند مایه ماکارونی تهیه شود و چند نوع از سبزیجات مانند ذرت و قارچ و فلفل دلمه اضافه شود . این سس را میتوان به همراه گوشت با سوسیس هم تهیه کرد.
پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
جعفری خرد شده ۵ قاشق غذا خوری
زرشک ۲ قاشق غذا خوری
آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه کرپ در سوگی ( ۱۸ عدد ):
تمام مواد را با هم مخلوط کرده به مدت ۲ دقیقه با همزن میزنیم و برای نیم الی یک ساعت در یخچال قرار میدهیم. بعد از استراحت مجددا با مفتول فلزی میزنیم تا صاف و یکدست شود . تابه کوچکی را با برس چرب کرده به اندازه یک ملاقه کوچک از مایه در ان میریزیم و می چرخانیم تا یکنواخت پهن شود و سپس روی حرارت دو طرف آنرا تفت میدهیم.
سینی فر را کاغذ انداخته و یک ورق کرپ میگذاریم روی ان مایه گوشتی و پنیر و آویشن میریزیم، سپس ورقه دیگری از کرپ را گذاشته با دست کمی فشار میدهیم تا فیکس شود و این کار را با ۳ لایه کرپ انجام میدهیم ولی روی لایه سوم فقط جعفری و پنیر و زرشک میریزیم.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید

ببينو
ببينو آگهی