بیتوته/ چی لازم دارم:
بیکن گوشت گوساله 40 گرم
کمپوت گوجه 60 گرم
خمیر پیتزا 225 گرم
ریحان سبز 15 گرم
قارچ 30 گرم
پنیر موزارلا رنده شده 75 گرم
ادویه اورگانو 0.5 قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
سیر 1 حبه
چطور بپزم:
ابتدا تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید. روغن را در تابه داغ کنید. سیر را پوست کنده و ریز خرد کنید. سیر را به مدت 20 ثانیه در تابه تفت دهید. اورگانو را اضافه کنید و 20 ثانیه دیگر تفت دهید سپس کنسرو گوجه را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تابه روی حرارت بالا بماند تا غلیظ شود سپس به میزان دلخواه نمک و فلفل به سس اضافه کنید.
فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. خمیر پیتزا را به کمک آرد اضافی و وردنه باز کنید. سپس دو دایره بزرگ از خمیر برش دهید. یکی از خمیرها را کف سینی فر قرار دهید. مقداری از سس گوجه را روی خمیر بریزید و آنرا تا یک سانتیمتری لبه خمیر پخش کنید.
برگ های ریحان را از ساقه جدا کنید و روی سس بچینید سپس پنیر پیتزا را روی سس بریزید. و داخل فر قرار بدهید زمانی که پخت گریل روی فر را روشن کنید تا روی پیتزا بیکن طلایی شود و آماده سرو شود.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید

ببينو
ببينو آگهی