خراسان/ چی لازم دارم:
کدو حلوایی پخته و تکه شده - ۳۰۰ گرم
پنیر پارمزان - ۳ قاشق سوپ‌خوری
پیاز قرمز - یک عدد متوسط
پنیر فتا - ۱۰۰ گرم
تخم کدو - ۲ قاشق سوپ‌خوری
کاهو یا اسفناج-۲۰۰ گرم
روغن زیتون - به میزان لازم
نان تست ریز شده - ۵۰ گرم
آب لیمو - ۵ قاشق سوپ‌خوری
ادویه سالاد - یک قاشق چای‌خوری
چه جوری درست میشه:
کاهو یا اسفناج را خرد کنید و در لایه اول بریزید. روی آن را پنیر فتای‌ مربعی برش دهید و بریزید. پیاز را به‌صورت هلالی نازک برش و در یک تابه بدون روغن کمی تفت دهید تا پیاز‌ها نرم شود و سپس پیازها را روی سالاد بریزید. بخشی از کدو حلوایی پخته و نگینی شده و سپس کمی دیگر کاهو اضافه کنید، در نهایت روی کار را با تکه‌های کدو و تخم کدو و پنیر پارمزان و نان تست تزیین کنید.
آب لیمو و ادویه سالادی را با هم مخلوط کنید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید و سپس روی سالاد بریزید. در نهایت روغن زیتون را اضافه کنید.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید

ببينو
ببينو آگهی