منودلیار/ امروزر با طرز تهیه یک سس کاربردی و سلامت آشنا می شوید برای سرو انواع پاستا و غذاهای گوشتی می توانید از آن استفاده کنید.
چی لازم دارم:
۳ فنجان ریحان تازه
۴ حبه سیر خرد شده
ا و نیم فنجان گردو
۱/۴ فنجان پنیر پارمسان
۱ فنجان روغن زیتون
۱/۲ فنجان دانه کاج
نمک و فلفل به مقدار لازم
چطور بپزم:
داخل یک غذاساز تمام مواد را با هم مخلوط کرده و روغن را به آرامی به آن ها اضافه کن تا سس یک دست و لطیفی به دست آید. این سس را به مدت ۳ ماه می توانی در فریزر نگه داری و البته بهتر است که در آن از ریحان ایتالیایی (basil) استفاده شود. سس پستو در تهیه پاستا، انواع دیپ و حتی سالاد ها به کار می رود. این سس انواع مختلفی دارد که یک نوع پر طرفدار دیگر آن با آووکادو درست شده و آن هم بافت نرم و خامه ای جذابی دارد که به همراه پاستا فوق العاده بی نظیر می شود.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید