خراسان/ مواد لازم
‏ نخود پخته و آب گرفته – یک پیمانه
‏ آب لیموترش – یک قاشق سوپ خوری
‏ روغن زیتون ‏- 2 قاشق سوپ خوری
‏ شکر قهوه‌ای – یک قاشق چای خوری ‏
‏ پودر زیره‌ سبز – 1.5 قاشق چای خوری
پودر گشنیز ‏- نصف قاشق چای خوری
پودر دارچین ‏- یک چهارم قاشق چای خوری
‏ ادویه‌ هندی – یک قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه ‏- کمی
پودر فلفل قرمز - کمی ‏
نمک – نصف قاشق چای خوری ‏ ‏
فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه‌ سانتی‌گراد گرم و یک ورق آلومینیوم روی سینی فر پهن ‏کنید. ‏
نخودها، آب لیمو، روغن زیتون، شکر قهوه‌ای، زیره‌ سبز، گشنیز، دارچین، ادویه‌ هندی، فلفل سیاه ،
قرمز و ‏نمک را در کاسه‌‌ای با هم خوب مخلوط و یک لایه از نخود و مواد را روی ورق آلومینیوم پخش کنید. ‏
به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه نخود‌ها را در فری که از قبل گرم کرده اید ، قرار دهید تا برشته و ترد شود تا وقتی که ‏نخودها کمی جمع و لکه‌های قهوه‌ای روی آن ها نمایان شود؛ هر از گاهی سری به آن ها بزنید و کمی جابه‌جایشان کنید. سپس ‏از فر خارج کنید و اجازه دهید تا پیش از سرو در دمای اتاق خنک شود.‏
خواص فسفر موجود در نخود
نخود دارای فسفر و آهن است که موجب خروج سدیم اضافه از بدن و کاهش فشار خون می شود همچنین نخود باعث می شود تا هموگلوبین خون افزایش یابد.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید