ميز اردور/ سالاد قارچ، پيش غذايي محبوب
آخرين خبر/ چي لازم دارم: قارچ يکدست ۵۰۰ گرم جعفري خرد شده نصف فنجان پياز خرد شده ۱ عدد مواد لازم براي سس: روغن زيتون ۶ قاشق سوپخوري آبليموي تازه ۵ قاشق سوپخوري سير رنده شده ۱ حبه پودر تخم گشنيز يک چهارم قاشق مربا خوري پودر ادويه کاري يک چهارم قاشق مربا خوري نمک و فلفل سياه به ميزان لازم چه جوري درست ميشه: قارچ ها رو چند تکه خرد کنيد و در آب جوشان به مدت ۳ تا ۵ دقيقه با ۲ قاشق آبليمو و کمي نمک آبپز کنيد. بعد اونا رو آبکش کنيد و بذاريد سرد بشه. قارچ ها رو در ظرفي بريزيد و جعفري خرد شده و پياز نگيني رو اضافه کنيد. براي سس هم همه مواد رو با هم مخلوط کنيد و روي سالاد بريزيد و اجازه بديد تا سالاد براي ۲ ساعت در يخچال بمونه تا مزه دار بشه و بعد سرو کنيد. نکات:
1. ميزان ترشي دستور ذائقه اي هست, ميتونيد کمترش کنيد.
2. قارچهاي دکمه اي براي اين سالاد خيلي بهتره!