غذاي اصلي/ ته چين گوشت، پيشنهاد جذاب آخر هفته
آخرين خبر/ چي لازم دارم: برنج دو پيمانه گوشت گردن يا ماهيچه به ميزان دلخواه من چهار تيکه اندازه کف دست که ميشه حدود۸۰۰گرم گذاشتم دنبه دو تيکه کوچک هويج يک شماره متوسط ساقه کرفس يک شاخه پياز بزرگ يک شماره رب يک ق.غ سر خالي ادويه فلفل نمک زردچوبه دارچين به ميزان لازم زعفران دم کرده نصف استکان غليظ زرشک کمي زرده تخم مرغ يک شماره ماست چکيده يک قاشق غذاخوري کره کمي چطور بپزم: پيازها را خورد کرده و تفت داده گوشت را اضافه کنيد به همراه هويج حلقه شده و ادويه ها بدون نمک تفت داده تا خوب سرخ شود رب را اضافه کرده يک دقيقه تفت دهيد يک ليوان اب اضافه کرده درش را ببنديد تا گوشت ها کاملا مغز پخت شود بعد از پخت کامل گوشت نمک را اضافه کنيد . برنج را اب کش کرده نصف ان را همراه با ماست تخم مرغ و زعفران در کاسه اي مخلوط کرده ته قابلمه را چرب کرده و برنج زعفراني را ته ان ريخته و صاف مي کنيم گوشت ها را در اب ش ريخته اب ان را جدا ميکنيم گوشت بدون پياز و هويج را روي برنج زعفراني پهن مي کنيم و کمي از اب گوشت را بهش اضافه ميکنيم. حدود سه چهار قاشق مابقي برنج سفيد را روي گوشت ها ريخته و برنج را دم مي کنيم هويج را از پياز و کرفس جدا کرده ودر اب گوشت ميزاريم و با همان ظرف روي برنج مي گذاريم تا موقع سرو غذا اب گوشت گرم باشه زمان سرو غذا زرشک شسته شده رو در کره تفت ميديم و روي ته چين ميريزيم.