معجون شير خرما، براي شما که احساس ضعف داريد
برترين ها/ اگر احساس ضعف مي کنيد، خودتان را تحويل بگيريد و يک معجون مقوي براي خودتان درست کنيد. در اين هواي گرم بنشينيد و با لذت آن را نوش جان کنيد. مدت زمان آماده سازي: 20 دقيقه مدت زمان بسته شدن در يخچال: 4 ساعت ميزان سرو: 6 نفر مواد لازم: شير: يک و نيم پيمانه خرماي مضافتي: 5 عدد عسل: 1 قاشق چاي خوري گردوي (خرد شده): 3 عدد مغز پسته (خرد شده): 6 عدد مغز بادام (خرد شده): 6 عدد مغز فندق (خرد شده): 6 عدد کنجد: 2 قاشق سوپ خوري پودر ژلاتين: يک و نيم قاشق سوپ خوري طرز تهيه: 1. يک چهارم پيمانه از شير دستور را در ظرفي بريزد. پودر ژلاتين را بر رويش بپاشيد تا حالت اسفنجي پيدا کند. سپس بر روي بخار آب قرار دهيد و هم بزنيد تا ژلاتين روان و براق شود. 2. بعد کنار بگذاريد تا به دماي محيط برسد. ژلاتين آماده را به شير باقي مانده اضافه کنيد و هم بزنيد. سپس خرماي پوست گرفته بدون هسته، عسل، دارچين، مغز پسته، بادام، گردو، فندق و کنجد را به همراه شير در دستگاه مخلوط کن بريزيد و دستگاه را روشن کنيد تا کاملا مواد ترکيب شوند. 3. مايه آماده را در جام يا قالب دلخواه بريزيد و حداقل چهار ساعت در يخچال قرار دهيد تا ببندد. سپس با انواع مغزها، غنچه گل رز و پشمک تزيين کنيد. نکته: 1. در صورت تمايل مي توانيد از يک عدد موز متوسط نيز استفاده نماييد. 2. در اين معجون از عسل و خرما استفاده مي شود که در عين حال که شيريني دسر را به صورت طبيعي تامين مي نمايند بسيار انرژي بخش هستند و خواص دارويي و درماني بسياري دارند. 3. اين دسر به واسطه وجود انواع مغزها، شير، خرما و عسل بسيار مقوي بوده و براي ماه مبارک رمضان بسيار مناسب است.