خراسان/ این آش بسیار خوشمزه است و به دلیل ترشی که داردمی توانید مقدار بیشتری از آش میل کنید.

مواد لازم برای 4 نفر
برنج-200گرم
سبزی آش(نعناع، گشنیز، پیازچه و جعفری) – یک کیلوگرم
گوشت چرخ کرده -500 گرم
لپه -3 قاشق غذاخوری
پیاز -4 عدد بزرگ
روغن، نمک، فلفل، شکر، نعناع خشک -به میزان دلخواه
آبلیمو -به میزان دلخواه

طرز تهیه:
دو عدد پیاز را پوست وخرد می کنیم و داخل یک قابلمه می ریزیم.
کمی روغن اضافه و پیازها را سرخ می کنیم.
فلفل، نمک و لپه را به همراه 4 تا 5 لیوان آب به پیاز سرخ شده اضافه می کنیم و آن را به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم. برنج شسته شده را داخل آش می ریزیم و باز حدود 20 تا 25 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم می گذاریم تا کمی بپزد و لعاب بیندازد.

دو پیاز دیگر را پوست گرفته و رنده می کنیم. گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. سپس آن را به صورت توپک در می آوریم و داخل آش در حال جوشیدن می اندازیم.

سبزی ها را می شوییم و خوب خرد می کنیم و به آش اضافه می کنیم و باز هم به مدت 15 تا 20 دقیقه دیگر روی حرارت می گذاریم.

در این مرحله آب لیمو و شکر را به آش اضافه می کنیم . سپس آش را خوب هم می زنیم و می گذاریم کمی جا بیفتد.

پس از پختن و جا افتادن آش، آن را در ظرف مناسب می کشیم. می توان برای تزئین آن، از کمی نعناع تفت داده شده با کمی زعفران استفاده کرد. (با تنظیم میزان آبلیمو وشکر طعم دلخواه را به دست آورید.)


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید